• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

benimki de bugün 8-12 nöbet tutuyo bitince ararım donmak üzere olmazsam dedi :50:

canım çok zor ya soğukta donuyorlar resmen bi de sevgilimin ordaki uzman çavuş kısa dönemlere gıcıkmış bunlara sürekli gece nöbeti yazıyor astsubay yok bir aydır başlarında. sürekli 4-8 nöbeti denk gelir mi bi insana yani 12-4 tamam diyoruz adam sürekli 4-8 veriyor.
ayaklarını çakmakla ısıtmaya çalışmış kaç kere :14:

canım çok zor ya soğukta donuyorlar resmen bi de sevgilimin ordaki uzman çavuş kısa dönemlere gıcıkmış bunlara sürekli gece nöbeti yazıyor astsubay yok bir aydır başlarında. sürekli 4-8 nöbeti denk gelir mi bi insana yani 12-4 tamam diyoruz adam sürekli 4-8 veriyor.

evet ya bi de o var dimi birçok yerde kısa dönemler sevilmiyor nasıl bir mantık anlamam yani.

canım sende cep ısıtıcısı göndersene ona bak çok işe yarıyomuş benimki kullanıyo nöbetlerde

İyi Akşamlar şekerler:16:

Sabah doktora gittim, kulağımdaki iltihap geçmemiş sağlam bir antibiyotik daha verdi. Birde röntgen çektirdi. Burnumun içi kemiği yamuk çıktı. Ameliyat olmaya gel bir ara dedi sanki oturmaya çağırıyor. Ameliyat olmayı düşünmüyorum çok rahatsız ederse belki. Hastalığım 6 gün gecikmişti öğleden sonra mesai bitimine kadar oturdum ona buna herşeye ağladım millet bana bakıp gülmeye başladı artık, karşımdaki adam tutmuş ağlama gününde misin bugün diyo:1::1: Başka bir bayan şuraya bir ağlama duvarı yapıcam diyor:9: iyi dalga konusu oldum.

Canımmmm bebiş geliyor olmasın :)

benimki de bugün 8-12 nöbet tutuyo bitince ararım donmak üzere olmazsam dedi :50:

ya evet günde 2saat nöbet tutuyor o acıdan iyi ama sabah 6bucuk aksam 9bucuk calısıyor komutanların yanında.sanırım yakında uykusuzluktan ve yorgunluktan bigün dayanamayacak.

Allah yardımcıları olsun kızlar.... Benimki de günde 4 saatti normalde bel fıtığı olduktan sonra 2 saate indirdiler çok şükür bunda bile beli çok ağırıyormuş :14:

00.02 Şafak yine 1 attı

Ah İstanbul İstanbul olalı, hiç görmedi böyle kederrrrr

İstanbuldaki canlarıma selam olsun
:3::3::3::3::3:

istanbuldan da sana selamlar canım :3:
bende uyumaya gidiyorum herkese iyi geceler
biraz yanlış da olsa ŞAFAK:31 HATAYYYY yani acemiliği yaptığı yerdeyiz bugünnn :72:

istanbuldan da sana selamlar canım

:3:
bende uyumaya gidiyorum herkese iyi geceler
biraz yanlış da olsa ŞAFAK:31 HATAYYYY yani acemiliği yaptığı yerdeyiz bugünnn :72:

İyi geceler tatlım :3:

Şafak 34 :21::21:sonunda İstanbuluma geldi şafakkkkkkk:21::32::64::62::66::118:

kız 20 kişimi aboooo:53:

evet 20 kişi canım... Valla iyi yedik içtik yarın kuş kadar yemem lazım :9:
Sonunda İstanbul dedik bakalım :)

evet 20 kişi canım... Valla iyi yedik içtik yarın kuş kadar yemem lazım :9:
Sonunda İstanbul dedik bakalım :)

azıcık fazla yürürsün yarın sporda canım bişey olmaz.:8: sonundaaaa istanbul dedimmmmm :1:
cumartesi sevdiceğimi görmeye gideceğim bi aksilik olmazsa madem o cıkamıyor ben gideyimm ben gideyim :16:

kızlarrrr çoook mutluyummm benimde şafak 34 olacaktı taa ki bugüne kadar :1:
canım sevgilim sürpriz yaptı bana malatyada askerlik yapıyordu maalesef ameliyat olması gerekmiş dolayısıyla izne çıktı veee askerlik bitti.. :1:
inanamıyorum daha dün burada yazılanları okurken bir ay nasıl gececek diye düşünürken sevdiceğim bugün yanımdaydıı..
Allahım size de bu mutluluğu nasip etsin sevdiklerinize bir an önce kavuşun inşallah :1:

canım sevgilim sürpriz yaptı bana malatyada askerlik yapıyordu maalesef ameliyat olması gerekmiş dolayısıyla izne çıktı veee askerlik bitti.. :1:
inanamıyorum daha dün burada yazılanları okurken bir ay nasıl gececek diye düşünürken sevdiceğim bugün yanımdaydıı..
Allahım size de bu mutluluğu nasip etsin sevdiklerinize bir an önce kavuşun inşallah :1:

Gözünüz aydın.... Ayrıca ameliyat içinde şimdiden geçmiş olsun.. inşallah çabucak iyileşir... Darısı bizim başımıza inşallah

sebep kötü olsa da güzel birşeye vesile olmuşş, hem geçmiş olsunn hemdee gözünaydınnnn:)))
ben artık karamsar değilimm
bugün 34 İSTANBULLL elbet birgün adana dicezzzz,
gelsede tatil yapsakkkkkkkkkkkkk :21:

Back
X