• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Gunaydınnnn cuma gününden hepinizee all the ladiesssss :32:
Şu cuma günlerini seviyorum.Sabah benim kuzuya da dedim olley bugun cuma diye.Hadi ya cuma mı? günler karıstı bende diyor.Sonrada uyudu yavrucuğum zaten hemencik.
Dün 2 saat tualimle uğraştım.Amblemin beyaz yerleri ve bursaspor yazan yerleri bitti.H.sonu da uğraşıcam sonra ahşap çerçeve.Tamamdır:ssz:

Geçenlerde sıkıntıyı anlatmıştım tehlike var diye.Bu sıra ıyıce ıstıhbarat geliyor sanırım tatbikat yapmıslar bide slayttan hep kod adlarıyla tanıtmıslar ordakı zanlıları.
Allahım korusun .Bitsin artık şu 33 gün hayırlısıyla sağ sağlim.
Gel kavuşalım artık:132:

günaydın canım bende seviyorum cuma günlerini 2 gün sonra yeni bi hafta bu arada allahım esirgesin canım az kaldı inşallah

günaydın şafak güzelleri bissürü yazılmış çizilmiş her şeyi okudum da hangi birine cvp verecemi çözemedim şu forumda toplu cvp verilio ben hala nasıl yapıldıgını anlamadm topicleri bile bulamıorum bana yardm edersiniz...

:14:

çok güzel tok tutuyo almıştım bi ara ama çok yiyemedim

ya o nesfitler beni tok tutmuo o an şişiro sonra acıkıyorum mide mide dğilki çöplük cnm habire atıştırmak istio neyse ki çözüm buldum şu mısır pirinç patlakları varya etinin ülkerin sabahları ondan yıorum namnam güzel oluo be yanınada bi şekersiz çay ohhhh

kızlarrrr çoook mutluyummm benimde şafak 34 olacaktı taa ki bugüne kadar :1:
canım sevgilim sürpriz yaptı bana malatyada askerlik yapıyordu maalesef ameliyat olması gerekmiş dolayısıyla izne çıktı veee askerlik bitti.. :1:
inanamıyorum daha dün burada yazılanları okurken bir ay nasıl gececek diye düşünürken sevdiceğim bugün yanımdaydıı..
Allahım size de bu mutluluğu nasip etsin sevdiklerinize bir an önce kavuşun inşallah :1:

önce geçmiş olsun sonra gözün aydın canım

ya o nesfitler beni tok tutmuo o an şişiro sonra acıkıyorum mide mide dğilki çöplük cnm habire atıştırmak istio neyse ki çözüm buldum şu mısır pirinç patlakları varya etinin ülkerin sabahları ondan yıorum namnam güzel oluo be yanınada bi şekersiz çay ohhhh

demekki herkeste farklı senin çözümde iyiymiş

İyi Akşamlar şekerler:16:

Sabah doktora gittim, kulağımdaki iltihap geçmemiş sağlam bir antibiyotik daha verdi. Birde röntgen çektirdi. Burnumun içi kemiği yamuk çıktı. Ameliyat olmaya gel bir ara dedi sanki oturmaya çağırıyor. Ameliyat olmayı düşünmüyorum çok rahatsız ederse belki. Hastalığım 6 gün gecikmişti öğleden sonra mesai bitimine kadar oturdum ona buna herşeye ağladım millet bana bakıp gülmeye başladı artık, karşımdaki adam tutmuş ağlama gününde misin bugün diyo:1::1: Başka bir bayan şuraya bir ağlama duvarı yapıcam diyor:9: iyi dalga konusu oldum.

çok geçmiş olsun canım benimde burun kemiği yamuk çıkmıştı ama hiç rahatsızlık vermiyo o yüzden aldırış etmedim hastalığın geciktiği için ağlıyor olabilirsin bendede öyle oluyo çok duygusal oluyorum o zamanlar

bende sonradan eklicem üstüne daha kağıtları gelmedi zaten ne olacağı belli olmaz en kötü ihtimalle -1 -2 sayarım napalım

canım çok geçmiş olsun

ayyy ne alsakki 2 takım ??

Canım ben davet sofraları bölümünden bir kadeh takımlarından bir de fissler düdüklü tencere almayı düşünüyorum.

Bardak ve Kadeh Takımları | Bernardo

Bunlardan birini alırsam fissler düdüklü tencerede onların hediyesi olmuş olur. Benim böyle bir takımım yok açıkçası.

kızlarrrr çoook mutluyummm benimde şafak 34 olacaktı taa ki bugüne kadar :1:
canım sevgilim sürpriz yaptı bana malatyada askerlik yapıyordu maalesef ameliyat olması gerekmiş dolayısıyla izne çıktı veee askerlik bitti.. :1:
inanamıyorum daha dün burada yazılanları okurken bir ay nasıl gececek diye düşünürken sevdiceğim bugün yanımdaydıı..
Allahım size de bu mutluluğu nasip etsin sevdiklerinize bir an önce kavuşun inşallah :1:

Gözünaydın selencim çok sevindim kavuşmuşsunuz ne güzel darısı bizlerin başına,bu arada geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir.

günaydın şafak güzelleri bissürü yazılmış çizilmiş her şeyi okudum da hangi birine cvp verecemi çözemedim şu forumda toplu cvp verilio ben hala nasıl yapıldıgını anlamadm topicleri bile bulamıorum bana yardm edersiniz...

:14:

günaydın canım..alıntı ile cevap ver kısmının yanında + işareti var canım kimlerin yazısının altına yazmak istiyorsan hepsinde ona tıkla sonra konuya cecap vere tıkla hepsi senin yazacağın cevap bölümünde çıkıyor.

günaydın kızlar tripli cnaım kadehlerden ninfayı çok seviyorum bende fissler alacağım karar verdim

2013 çeyiz hedeflerim düdüklü yemek takımlarım ve hisar yada jumbo tencere setim bunları alırsam ohh dicem yani :)

günaydın kızlar tripli cnaım kadehlerden ninfayı çok seviyorum bende fissler alacağım karar verdim

2013 çeyiz hedeflerim düdüklü yemek takımlarım ve hisar yada jumbo tencere setim bunları alırsam ohh dicem yani :)

Al Gizcim al bende annemle konuştum bu sabah bu fırsat kaçmaz yani gidelim alalım dedi. İyi ki var annecim.

Back
X