- 20 Ocak 2008
- 15.272
- 32.201
- 1.123
kızlar moralim çok bozuk ve telaşlıyım...belki hatırlarsınız erkek arkadaşım cep telefonunu 4 gün sonra yakalatmıştı,komutan ceza vermemişti telefonu aldı sadece..görev için vana gittiklerinde yanlarında gelen komutan telefon alsana falan demiş sevgilime o da aldı.şu an içerde telefonu var yani bu komutan geçenlerde telefonunu ver yakalatırsan ben yanarım demiş sonra sevgilim onu ikna etti yakalatırsam adınızı vermem falan..her neyse sadece koğuşta yatağında açıyor yakalanmamak için,akşamları bir iki mesajlaşıyoruz.bir saat önce açtı telefonu msj attı ikinci mesajından sonra ses yok arıyorum telefon kapalı ve ankesörlüdende aramadaı beni ne olmuş olabilirki?yakalansaydı hemen ankesörlüden aramazmıydı daha önce öyle yapmıştı.şu an niye bir haber yok çok merak ediyorum.beni böyle merakta bırakmaz imkanı olsa eminim arardı ankesörlüden.ben şimdi yarın akşama kadar nasıl bekleyecemakşam 7 ye adar araması mümkün olmuyor işinden dolayı,off
![]()
Belki kogusa komutan geldi
Belki cagırdılar sevgilini bir iş verdiler
Aklıma gelenler bunlar cunku benım sevgılımde kogusta kullanıyor cogu zaman ve ben mesaj atana kadar bekle sakın caldıırma arama dıyor.Komutanlar arama yapar dıye.He arama yapsalarda sabaha verıyolarmıs bızım orda.
Bıkac defa bızde de oyle oldu cunku.Istımaya cagırıyolar.Bır sure ses cıkmıyor ne mesaj ne arama.Bazen jammerları acıyolar ozaman telefon gıdıyor..Artık uzman oldum bu konuda.
Merak etme yanii