• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kadınlar hamamı kategorisine girin anasayfadan o başlığın içinde

Benimki sülalerinde ilk evlenen çocuktu o yüzden heves ettiler bizde ses çıkartmadık.

valla biz hiç heves etmedik , zaten onca maddiyatın altına girince ikimiz , malesef onlara bütçe ayıramadıkk ....

açıkçası banada çok uymuyor zaten o tarz işler , kaynanayla yda birileriyle falan çıkıp özel şeyler almakk :32::32::32:

kızlarrr gece 12yi geçtiğimize göre ;

sıra canım memleketiimmm MERSİNİMdee , doğduğum büyüdüğüm topraklara selaaamm olssunnn
33 - MERSİN :16::16::16::16:

15 Aralık tarihini bizim için çoookk özel , 15.12.2005 sevgilimle aşkımızın başladığı tarih , canım aşkımmm 7 yıldır hayatıma eşlik ediyor , sizede söyleyim kızlar yaa

" ben canım sevgilim ,biricik eşim , herşeyim , GökhAnımı çoookkkkk seviyorummm :16::16::16::16::16:

ne güzel bir gün oldu 15 Aralık benim içinn ....

sıra canım memleketiimmm MERSİNİMdee , doğduğum büyüdüğüm topraklara selaaamm olssunnn

15 Aralık tarihini bizim için çoookk özel , 15.12.2005 sevgilimle aşkımızın başladığı tarih , canım aşkımmm 7 yıldır hayatıma eşlik ediyor , sizede söyleyim kızlar yaa

" ben canım sevgilim ,biricik eşim , herşeyim , GökhAnımı çoookkkkk seviyorummm :16::16::16::16::16:

Eşinle sana bir ömür boyu mutluluklar canım.

maşallah Allah ayırmasın

Back
X