Dün gece bol bol kaynatılmış okudum geldim.
Öncelikle sedulum ben özel mesajla oyumu senden yana kullandım bilgine... 17 Aralık'ta oylama bittiği zaman oyumuzu da veririz artık.
Beni merak edenlere geliyor şimdi anlatacaklarım.
Dün beni 2 kere kayınvalidem aradı. Size yazarken falan arıyordu bende görmüyormuşum gibi hiç bakmadım telefonuma çünkü çok kırgındım o telefonu açıp konuşmak gelmedi hiç içimden. Çok önemliyse annemi arasınlar diye düşündüm çünkü anneminde söyleyecek bir çift lafı vardı. Dış kapının dış mandalı için benim kızımı üzemez kimse diye.
Alt komşuları aradı akşam önce annem onu da açma dedi, açmadım. Sonra mesaj atmış Tripliiicim gelişmeler oldu onun için aramıştım, istemiyorsan bir daha aramam diye. Bende mesaj attım seninle ilgisi yok, çok kırgınım biraz kabuğuma çekilmek istiyorum diye. Dayanamadı komşusu aradı tekrar beni bu sefer açtım.
Kayınvalidem kayınpederimle konuşmuş ve ikisi birlikte bu salak kuzeni aramışlar. S... geliyorsa biz gelmiyoruz. Kayınvalidem benim oğlum da gelinimde herkesten kıymetli demiş. Kuzen ağlamış telefonda, S... gelmeyecek demiş. Kayınvalidemde madem gelmeyecekti neden baştan söylemedin biz boşu boşuna birbirimize kırıldık senin yüzünden demiş.
Dün de bana anlatmak için aramış ama ben telefonlarını açmadım açmayacağımda. Çok kırgınım çünkü. Böyle bir durum varsa bile kayınvalidem bunu çok normal bir durummuş gibi bana kabul ettirmeye çalışır konuşmayacaktı, aralarında bana duyrulmadan sessiz sedasız halledilmesi gerekirdi. Hatta bence artık o kızın lafı bile geçmemeliydi, geçirtilmemeliydi.
Sonuç itibariyle ben dediğim gibi dün kınasına gitmedim. Düğününe de gitmeyeceğim. Kayınvalidem gitmiş kot pantolonla gerekirse orda giyerim demiş, makyaj bile yapmamış doğru dürüst çok üzgünmüş içimden gelmiyor gitmek demiş ama sonuç olarak gitti. Ben üzülürken herkes kendi keyfindeydi. Kayınpederim komşu diye bahsettiğim kişiye sormuş Tripliii gitmedi demi diye, gitmedi demiş komşu. Üzülmüş çok.
Dün de kuzeni etiketlemişler kınada. Artık eskisi kadar görüşmüyoruz dediği eski sevgili de hemen yorum yapmış maşallah size B...'üm güzeller güzelim diye.
ohh iyi oldu diyesim geldi neyse bundan sonra inşallah iyi olur canım herşey