Bizimde aramız bozuk.
Dün kuzenini aramış bizimki güzel güzel konuşmuş. Kuzen demiş ki düğüne gelmeyecek, arkadaşlığımızı kesmem içinde Tripliii bana zaman vermişti ben verdiğim sözün arkasında duracağım zamanla çıkaracağım hayatımdan, bende sizi üzmek istemem, siz nasıl istiyorsanız öyle olacak demiş. Bunun üzerine de bizimki yumuşamış. Madem S... gelmiyor Tripliii ile annesi gelecek düğüne demiş.
Ben bunu bir duydum çıldırdım.

Ben değil miyim sana 1 haftadır hiç bir şekilde o düğüne gitmeyeceğimi söyleyen sen benim adıma nasıl karar verebilirsin. Kaldı ki bu kadar şeyden sonra beni o kadar üzmüşler bundan sonra doğruyu yapsalar kaç yazar senin hesap sorman gereken şey beni bunca zaman üzmeleri değil mi dedim. Yanımda olan, gerekeni söyleyen tek bir kişi var o da baban dedim.
Sinirlendi kapattık telefonu saatlerce mesaj atmadım. O atmış sinirleri helak olmuş efendim orda o söylemesi gerekeni söylemişmiş. Konuşmucam, çok kırıldım. Şafak mafakta saymayacağım artık. Beter olsun. Siz benim nişanlımı gelecek gelmeyecek muhabbettiyle nasıl üzersiniz, bu saatten sonra gelmeyecek desen ne olur benim nişanlım bunca zaman üzülmüş diyeceği yerde, ben hayatımdan çıkarıp atalı yıllar olmuş, senin hala o kızla işin ne diyeceği yerde... Eğer ki gelmeyecek deyip sonradan gelirse Tripliii bizim aileden biri, o kalkarsa annemler de kalkar düşün sen artık ne kadar hoş olur demiş. Gidecekmişim gibi konuşmuş ya gel de delirme.