• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Yarın eşime sorar öğrenirim orası nerde diye, benim düşündüğüm yerse merkezde bir yerdi.

biz 2 tane yere gitmiştik , birisi otobanın hemen alt tarafı , 6. kolordu , diğeride daha merkezi olan yüreğirde yavuzlarda ama sanırım orasıda il jandarmaydı , yani sevdicekleriniz aynı ilçe sınırlarında ama farklı yerlerde fıstıklarr :34::34::34:

onu nasıl yaptın canım???? 102den 68.5 a mı düştün ben mi yanlış anladım????

canım 102den 77ye düştüm , hedefi 68.5 koydum ama diyetisyen imkansız dedi , 54 kilo kas,kemik ağırlığım varmış , ondan dolayı 70 ancak olur diyor :34::34::34:

biz 2 tane yere gitmiştik , birisi otobanın hemen alt tarafı , 6. kolordu , diğeride daha merkezi olan yüreğirde yavuzlarda ama sanırım orasıda il jandarmaydı , yani sevdicekleriniz aynı ilçe sınırlarında ama farklı yerlerde fıstıklarr :34::34::34:

Sağol canımmm:16:

canım 102den 77ye düştüm , hedefi 68.5 koydum ama diyetisyen imkansız dedi , 54 kilo kas,kemik ağırlığım varmış , ondan dolayı 70 ancak olur diyor :34::34::34:

Canım büyük tebrik ederim seni :46::46::46: Benim de en yüksek kilo kaybım 7 ayda 15 kiloydu :D üniversiteye hazırlandığım zamnlarda 80e çıkmıştım geri 65 e düştüm... ne kadar sürede verdin 25 kiloyu

Canım büyük tebrik ederim seni :46::46::46: Benim de en yüksek kilo kaybım 7 ayda 15 kiloydu :D üniversiteye hazırlandığım zamnlarda 80e çıkmıştım geri 65 e düştüm... ne kadar sürede verdin 25 kiloyu

canım bende 1 yılda verdim 25 kiloyu , ama biraz daha yolum var , bebişten önce onlarıda vermem lazım , bakalım bu kadar olduysa geriside gelirr :34::34::34:

sende güzel vermişsin canım , MaşAllaahh :nazar::nazar:

Herkese iyi geceler.

rica ederim kuzum ,sanada iyi gecelerr :16::16::16:

canım bende 1 yılda verdim 25 kiloyu , ama biraz daha yolum var , bebişten önce onlarıda vermem lazım , bakalım bu kadar olduysa geriside gelirr :34::34::34:

sende güzel vermişsin canım , MaşAllaahh :nazar::nazar:

rica ederim kuzum ,sanada iyi gecelerr :16::16::16:

Canım aynı dönemde hamile olursak onuda birlikte sayarız :1: Ben ocağın başında gidicem kadın doğumcuya vitaminler varmış kullanılması gereken 1 ay öncesinden kullanılmaya başlanması gerekiyormuş onları yazdırıcam:1: Ben vitaminleri alıyım da bebek ne zaman isterse buyursun gelsin:9:

Canım aynı dönemde hamile olursak onuda birlikte sayarız :1: Ben ocağın başında gidicem kadın doğumcuya vitaminler varmış kullanılması gereken 1 ay öncesinden kullanılmaya başlanması gerekiyormuş onları yazdırıcam:1: Ben vitaminleri alıyım da bebek ne zaman isterse buyursun gelsin:9:

olurr canım 2013 annelerinde oluruz birlikte :34::34::34:

bende bi gideyim , olmassa senin dediğin gibi yaparım , benm jinekologum evimin yanındaki özel hastanede , düşünmeye başladığında gel diyor , bende başlarım hazırlıklara ama bebiş ne zaman gelir , onu bilememm , ayy ne güzel bebişlerimiz olsunn :49::49::49:

işte olmadı :((((((((((

Eklentiler

• $Adsız.webp
    $Adsız.webp
    20 KB · Görüntüleme: 39
oldu canım teşekkür ederimmmmm :)))) peki ben onu güncelleyince burası da günceller mi yoksa tekrar mı yapıştırmak lazım

tebrikler canımm :46::46::46:

ben her seferinde yeniden yapıyorum , ama sen boyunu metreye çevirmemişsin o yüzden VKİ yanlış görünüyor , bi dahaya boyu metreye çevir ok mi kuzum ??

tamam canım çevirim :-) zaten sabah tartışacağım değişiklik olacak mi bakalım :-) yatıyorum şimdi ii geceler öptümmm

tamam canım ,sanada iyi geceler :16::16::16:

sıkıntı etme , herşey güzel olsunn :34::34::34:

bende yatayım bari , sabah 5.50de uyanacam , 6.50de dersim başlıyorr , 4.5 saat ancak uyurumm :27::27::27:

stanki sanada iyi geceler canım:16::16::16:

öpüyorumm :54::54::54:

Back
X