• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

:1::1:ben biliyorum onuuu,abim askerdeyken olmuştu:1:
sağol puknas içimizi rahatlattın :1::1::1:
Doğru.:1:
Arada göndermeler yapıyo zaten çaktırmadan bizimki ama hee deyip geçiyorum şimdilik :9::17:Korkunun ecele faydası yok geliyorlarr :1::1::1:

Kızlar bende mint yeşilini beğendim.Siyah evet her zaman havası var ama nebıleyım bıde yesilin kılıdı falanda var ya hosuma gitti.Daha oncede koyu yeşil vardı.En az 7-8 defa alısverıs kasasında kasıyer kızlar cuzdanınız ne guzel demıstır.O yuzden renklı bısey olsun.Sevmem ama yılan deri desenli gibi turuncu nasıl:26:
benimki de aynen canım :1::17: hiç sorma :1:
yok ben turuncuyu beğenmedim. siyah istemiyosan kesinlikle mint diyorum ben

ikimizde aynılarınımı beğendikk ? :32::32::32:

evetttt hemde aynı anda aynılarını :1:
Benim kayınpederim bambaşka bir insandır, askerlik anılarını anlatmayıda çok sever 2 yıl içinde aynı şeyi 15-20 kere dinlemişimdir. Bakın şimdi açıp soruyorum söyle bakıyım, doğru mu diyim :1: valla soruyorum.
sor ya çok merak ettim :1:

Benim kayınpederim bambaşka bir insandır, askerlik anılarını anlatmayıda çok sever 2 yıl içinde aynı şeyi 15-20 kere dinlemişimdir. Bakın şimdi açıp soruyorum söyle bakıyım, doğru mu diyim :1: valla soruyorum.

ehehe o zaman soralım, 1. ağızdan teyit edelim durumuu :27::27::27:

Koptum kızlar, bu telefon görüşmesini size dinletmem lazımdı:1: Dedim bu askerler yılbaşında ne yapıyorlar. 12'ye kadar oturuyorlar,meyve yiyorlar tv izliyorlar dedi. Dedimki ben hiç öyle duymadım. Daha ne duyduğumu söylemeden eskiden di onlar dedi:1::1: Bende bir kere karşılaştım dedi:9::9: Dedim bunu annem biliyor mu? Yok söylemedim dedi:1: Valla aynen böyle geçti konuşma:1::1:

sağol puknas içimizi rahatlattın :1::1::1:

benimki de aynen canım :1::17: hiç sorma :1:
yok ben turuncuyu beğenmedim. siyah istemiyosan kesinlikle mint diyorum ben

evetttt hemde aynı anda aynılarını :1:

sor ya çok merak ettim :1:

evet aynı anda beğendik , renkli kişilikleriz vesselamm :42::42::42: sendemi ikizlersin yoğsam bebişimm :27::27::27:

Chelzy doğum günün ne zaman canım ??

Koptum kızlar, bu telefon görüşmesini size dinletmem lazımdı:1: Dedim bu askerler yılbaşında ne yapıyorlar. 12'ye kadar oturuyorlar,meyve yiyorlar tv izliyorlar dedi. Dedimki ben hiç öyle duymadım. Daha ne duyduğumu söylemeden eskiden di onlar dedi:1::1: Bende bir kere karşılaştım dedi:9::9: Dedim bunu annem biliyor mu? Yok söylemedim dedi:1: Valla aynen böyle geçti konuşma:1::1:

ayyyyy bak nasıl anlamış leb demeden leblebiyi yok kızlar kesin kontrol etmemiz lazım bu durumu :1::1:

ahahah kıızzzz hakkaten aradınmıııı :9::9::9: süpersin valllaa :32::32::32::32:

ahah kaynana duysa ortam karışır haa , aman duymasın :51::51::51:

kayınpederin 1 kere karşılaşmış , ya bizim herifler 2. siyle karşılaşırsaa :9::9::9::9::9:

hahahaha amcayi tuttum

Yok öyle bir saçmalık.Koskoca okumus etmiş adamlar oyle sacma sapan ucuz seyler pesınde olmazlar.
Sevmıyorum boyle muhabbetlerı ben.Mumkunse bahsetmeyelım biz boyle sacma hurafe asker geyiklerinden.
Bu arada hoşgeldin melekcadı pek ugramıyosun sıklastır gelmeleri:34:

hoşbuldum canım aslında hep burdayım okuyorum ama yazmıyordum:)) ameliyat falan oldum sınavlarım var derken çok ilgilenemedim burayla bundan sonra sıklaştırırım canım..

:1::1:ben biliyorum onuuu,abim askerdeyken olmuştu:1:

aaa abin ne zaman yaptı askerlik nerde yaptı canım:)

Ulenn şimdi düştü bak o kurt içimeee.:1:
Ondan bizim fındıkkurdu yılbaşı gelsin seni bi izmire göndereyim de öyle bitime yaklastıgını hissedicem dedi.Vay anasınıııııı:1:

ayyyyy bak nasıl anlamış leb demeden leblebiyi yok kızlar kesin kontrol etmemiz lazım bu durumu :1::1:

he valla amcam nasılda çakmış hemen durumu , 1 kere karşılaşmış ama unutulmamışş :9::9::9:

ben balıkım ama nişanlım ikizler canım 8 yıldır ona baka baka ona benzedim heralde :1:

ikizler eş , insanın birden çok insanla aynı anda birlikte olması gibidir , sürekli değişken olduğu çin her seferinde farklı bi kişilik olur karşında :34::34::34:

Kızlar ben benimkine sordum biraz önce işte hurafe resmen yok öyle bişey askım falan dedi bende nette okudum varmış falan dedim baya araştırdım ettim sonuç olarak olmadığına ikna oldum bide kızdı biraz :)))

Anlat puknas ne olmuş :1: Ay şaka maka eşime yılbaşında izne mi gel desem zaten gelmek için can atıyor:1:

aman dur şekerim şafak kalmış 18 olacak , izin işi falan çıkarıp sonrasını zorlaştırma bence :20::20::20:

bende merak ettim Puknas nerde yaptı abin askerliğini ? annat dinleyelimm :32::32::32:

evet aynı anda beğendik , renkli kişilikleriz vesselamm :42::42::42: sendemi ikizlersin yoğsam bebişimm :27::27::27:

Chelzy doğum günün ne zaman canım ??

27 mayıs canım benim dogumgunum.İpikizlerim :9:
senin ?

hoşbuldum canım aslında hep burdayım okuyorum ama yazmıyordum:)) ameliyat falan oldum sınavlarım var derken çok ilgilenemedim burayla bundan sonra sıklaştırırım canım.

Canım çok geçmiş olsun.

Şimdi bir başka kararsızlıkla tekrar karşınızdayım.Sonradan okuyan kızlarrrrrr.Sizde yardım edin.Fıkrınızı soylerın.Yarına kadar karar verelim:18:Ona göre alıcam kendime yılbaşı hediyesi.
Yeni bir cuzdana ıhtıyacım var çook.

bumu http://www.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=2602120

bumu http://www.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=2602064

bu http://www.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=2602041

bu http://www.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=2602062

ya da bu http://www.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=2602129

işim çok zor.Nasıl karar vericem :26::18:

bence mint veya melon multi:)

puknas ortaya laf attın hepimizi huylandırdın susma konuş :1::1: benimki de hiç anlatmadı zaten yılbaşında onu yapcaz bunu yapcaz diye

Back
X