• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Aç tavuk kendini buğday anbarında hissedermiş :1: İğrenç mi gelir bilinmez:9::9: Öhö öhöö hepsi şaka. Yapmaz bizimkiler öyle şeyler. Birileri açarsa bizde kapatırız:1::1::1:

ayy nedense çok inandırıcı geldi bu bana ya 5 aydır aç bu tavuklar .. yok yok olmaz öyle şeyy ilk aradığında sorcam kesin :1::1: offf psikolojimi bozdunuz ya :35:
Valla sordum dansoz falan yok mü diye hee asena gelcek dedi :)

aa asena mı aç aç yapcakmış :1::1:

Burdayım kızlar :27::27::27:
Sevgilimle kaynattım azıcık geldim hemen :10:
Dansöz mü var abooo yandan yandan ne güzel :27:

ayy nedense çok inandırıcı geldi bu bana ya 5 aydır aç bu tavuklar .. yok yok olmaz öyle şeyy ilk aradığında sorcam kesin :1::1: offf psikolojimi bozdunuz ya :35:

aa asena mı aç aç yapcakmış :1::1:

şekerim ben gittim 2 kere evci çıkardım herifimi , benimki 5 aydır aç değil benim tavuk ,gerçi tavuk değil horoz :9::9::9::9:

Kız evliler gidin kocalariniza bakayım... :-):-):-) bizimkilere.de yengelik yapin

ben sedulunun kırbacı alayım , hepsini hizaya sokayım , olmadı benim okuldaki sopamıda alayım bi sıra dayağına çekeyimm :27::27::27::27:

canım ben gitme istiyom ama 2 kere evciden sonra başka izin vermiyolarr :50::50::50:

Kırbaç kampanyası bir alana 2 bedava
Toplu alımlarda indirim yapılır :27::27:

Back
X