• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Alt komşum son ses film izliyor deli olucam, son ses müzik açtım bağıra bağıra şarkı söylüyorum evde.

Son düzenleme:
oy maşallahhh :nazar::nazar: sen miniğinle gir yeni yıla bakalım seninki nasıl gircek askeriyede :1::1:

MaşAllah ona halasııı :nazar::nazar::nazar:

Chelzy senin civciv mevsimin gelmiş ayoolll :32::32:

Sizzz çokk fenasınıızzzzz :9::9:
Mercii kafamı karıstırma kız :1: Karayolu harıtasını hemen cızdım kafamdan.Burdan erzurum 4 saat.Ordan yedisu-erzurum sınırı 3 saat.Bişey gelmezse başıma yollarda valla basarım yedisu jandarmayı yetttiiimmmm geldiimm neyiii nereyeee açıyosunuz bakayımm aç aç diye bir giriş yaparımm :1:

chıchpeas geldiii geldii valla zamanım karta çalıyorum hafiften artıkın :9: gelsin civcivvlerrrr

Mercii kafamı karıstırma kız :1: Karayolu harıtasını hemen cızdım kafamdan.Burdan erzurum 4 saat.Ordan yedisu-erzurum sınırı 3 saat.Bişey gelmezse başıma yollarda valla basarım yedisu jandarmayı yetttiiimmmm geldiimm neyiii nereyeee açıyosunuz bakayımm aç aç diye bir giriş yaparımm :1:

chıchpeas geldiii geldii valla zamanım karta çalıyorum hafiften artıkın :9: gelsin civcivvlerrrr

hahahahaha :1::1: :57:patlatırsın kafasına da bitane neyi açıyomuş bakıyım :1::1:

Çağlasam'dan 1 ay sonra bu günlerde civciv haberi bekliyoruz:emir_bebek::74:

ciiik ciikk cikkk , pppıııırrrrrrrrr pııırrrrrrrrrrrrrr :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ehehe bende karta çalmaya başladım bacııımm , yaş olmuş 28 mayısta 29 , bi ara civciv yapıp büyütüp beslemeyi düşünüyom amaaaaa :44::44::44::44::44:

civciv e taktınız sizzzz haaaa...evliler evci de boş mu durdunuz nerde civcivler :17::17::17::17::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bacım valla herif perişan durumdaydı , adam aylardır aç tost yemekten tost ağacı çıkacak içindenn :27::27::27:

o yüzden civciv düşünecek bi durum olmadı , doğaçlama bişeyler yaptık iştee :9::9::9::9::9:

benimkinin hiç hali yok , aç aç olsa noluuurrr olmasa noluuurrrrr :37::37::37::37:

Hümeyra Mayıs ayı bolluk ayı , civicilerin temelini atma ayı
:51::51::51:

bacım valla herif perişan durumdaydı , adam aylardır aç tost yemekten tost ağacı çıkacak içindenn :27::27::27:

o yüzden civciv düşünecek bi durum olmadı , doğaçlama bişeyler yaptık iştee :9::9::9::9::9:

benimkinin hiç hali yok , aç aç olsa noluuurrr olmasa noluuurrrrr :37::37::37::37:

Hümeyra Mayıs ayı bolluk ayı , civicilerin temelini atma ayı
:51::51::51:

Civcivimiz 1 sene daha bekleyecek

Back
X