Kızlar Sakarya'dan piyango bileti aldım büyük ikramiye bana çıkarsa hepinizin düğününe ayrı ayri gelip Adana vurması takıcaaam![]()
Vurma diiiil burmaaaaaa :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar Sakarya'dan piyango bileti aldım büyük ikramiye bana çıkarsa hepinizin düğününe ayrı ayri gelip Adana vurması takıcaaam![]()
Haydi kızlar oturmaya mı geldikkkkk![]()
[video=youtube;3MctIUg9_nk]http://www.youtube.com/watch?v=3MctIUg9_nk[/video]
bacım valla herif perişan durumdaydı , adam aylardır aç tost yemekten tost ağacı çıkacak içindenn
o yüzden civciv düşünecek bi durum olmadı , doğaçlama bişeyler yaptık iştee
benimkinin hiç hali yok , aç aç olsa noluuurrr olmasa noluuurrrrr
Hümeyra Mayıs ayı bolluk ayı , civicilerin temelini atma ayı![]()
Civcivimiz 1 sene daha bekleyecek
[FONT=&]347Lİ YARENLERİN DİYET GURUBU 17-24 ARALIK ÖLÇÜMLERİ[/FONT]
[FONT=&]Chelzy:69,4 Hedef: 64[/FONT]
[FONT=&]İnciçiçeği35:65 Hedef: 60[/FONT]
[FONT=&]Nena87: 64 Hedef: 60[/FONT]
[FONT=&]2007hu: 64,0 Hedef: 58[/FONT]
[FONT=&]Kilebek: 62,5 Hedef: 58[/FONT]
[FONT=&]Giz08:58 Hedef: 55[/FONT]
[FONT=&]Bubble:56,7 Hedef: 52[/FONT]
[FONT=&]Szn80: 49 Hedef: 45[/FONT]
[FONT=&]NOT:[/FONT]
[FONT=&]Zayıflayanlar yeşil[/FONT]
[FONT=&]Sabit kalanlar mavi[/FONT]
[FONT=&]Kilo alanlarsa kırmızı olacak [/FONT]
benimki 1.5 yıldır bekliyoorr![]()
Biz nolcaz![]()
![]()
ayyyy içim kıpır kıpır oldu vallaHaydi kızlar oturmaya mı geldikkkkk![]()
[video=youtube;3MctIUg9_nk]http://www.youtube.com/watch?v=3MctIUg9_nk[/video]
Tam buzdolabına doğru yol alıyordum :18:Vazcaydım![]()
Sizin oğlanların sünnete artık :)
Sende elin boş gitmeseydinBen giderken sarma, börek, kek götürdüm düşün birde uçakla gittim. Hoş ben yapmadım annem yaptı ama. X-ray'den geçiyorz güvenlik görevlisi diyorki bunun içinde ne yiyeceği var dedim kek,börek, sarma arkamdan gelen kadın diyorki sen nereye gidiyorsan bizde oraya gelelim
![]()
ayyyy içim kıpır kıpır oldu valla
ooo sana çıksa sen bidaha uğramazsın buralara. piyango bana çıksa ben o gün gider istifayı basarım sonra da sadece pasaportumu alır dünya turuna çıkarım tabi aşkımla beraber sonra da düşünürüz acaba hangi ülkenin büyükelçiliğinde evlensek diye![]()
Anne karnında sünnet ettValliririm ben onları, onları derken sen Adana burması takacaksan uğraşır ikiz yaparız![]()
Normal değil mi canım 1 yıl bi evimize alışalım birbirimize alışalım![]()
bende yaptım , kek , börek, pasta falan , birde bayram çikolatası aldım ama yokk tıkk yookk
gelme teyze gelme, benim herifim yicek bunnarı deseydiinnn![]()
evet bence deeee boşver.... ben kestane yedim tüm meyvelerimın yerine..biraz çok karbonhidrat var onda ama vazgeçemem kestaneye ölürümmmmm... bursa da olan yok mu yaaaaa kestane şekeri isterimmmm