• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

chickpeas canım hadi diğerlerine bir nebze inandıkta:1: senin eşinde kanıtları ortadan kaldırmaya mı çalışıyor erken uyuyacağız deyip:9: Sen uyudu zannederken kop kop :9: Tamam sustum ve ciddileştim. Allah eşine ve diğer askerlerimize dayanma gücü versin. Yardımcısı olsun.

Hepsinin kaynağı sendeymiş ohh:1:

ülen benimki beni kafalıyo olmasınnn :27::27::27: bak şimdi aklıma yine karpuz kabuğu girdi haaa :9::9::9::9:

kızz benimkini kesin gece nöbetine verirler , bu ayı orda çıkaracak çünkü ,garibim totoşu donuyo oralarda gece nöbeti tutayım derkenn :26::26::26:

Rabbim hepsinin yardımcısı olsun , bi önce kurtarsın inşAllahh :34::34::34:

canım evlilere , evleneceklere her türlü hizmette sınır yoktur , yolayabilirim maraş sucuğundan kargoyla, memlekettende cezerye istetiri< ,hoopp yemede yanında yat, tabi onları yedikten sonra yatabilirseenn :51::51::51:

Hümeyra sendeki panik hali çook hoş ya. Çeyizler tamam, kilolar veriliyor, bir yandan güzellik çalışmaları başladı, diğer yandan mezdekeler dinlenip kına gecesine hazırlanılıyor :1: Allah içindeki sevinci daim etsin.:16:

Hümeyra sendeki panik hali çook hoş ya. Çeyizler tamam, kilolar veriliyor, bir yandan güzellik çalışmaları başladı, diğer yandan mezdekeler dinlenip kına gecesine hazırlanılıyor :1: Allah içindeki sevinci daim etsin.:16:

bende enişte beye maraş sucuğunu yollayılerdimmi ,ooyhh gelsin civcivleeerr :49::49::49:

Ben bugün sabah uyuya kaldım:1: İşe de geç kaldım.

çok şükür 7 yıldır iş hayatımda 1 gün olsun uyuyakalmadım , uyku zaafım hiç yok , gözler her daim fıldır fıldıırrr :111::111::111:sen ne iş yapıyon canım ?

yaaa işte o kadar cok konusulmustu sayfayı geri ala ala bi hal oldum baş edemeyince netten baktım bende :D

onca sayfa beyin fırtınası yaptık , emin kaynaklardan sorduk , öyle bişey yok canım , için rahat olsunn :32::32::32::32::32:

çok şükür 7 yıldır iş hayatımda 1 gün olsun uyuyakalmadım , uyku zaafım hiç yok , gözler her daim fıldır fıldıırrr :111::111::111:sen ne iş yapıyon canım ?

onca sayfa beyin fırtınası yaptık , emin kaynaklardan sorduk , öyle bişey yok canım , için rahat olsunn :32::32::32::32::32:

sistem destek uzmanıyım canım,

onca sayfa beyin fırtınası yaptık , emin kaynaklardan sorduk , öyle bişey yok canım , için rahat olsunn :32::32::32::32::32:[/QUOTE]

valla rahatladım :D cunku okurken baya bi telaşlanmıştım :D bi d ilerle ilerle sayfa bitmiodu sonucu görememiştim saol cnm:)

hümeyra tatlım yaaa beni diyet listesinden çıkar barii
koca hafta hiçbişey yapmadım. homili gırtlak yedim durdum ama 3 gündür hastayım bişey yiyemiyorum kilo almamışımdır heralde ama vermedimdee.
benim zaman uzunn 5 kiloyu veririm daha heraldee:1:

hümeyra tatlım yaaa beni diyet listesinden çıkar barii
koca hafta hiçbişey yapmadım. homili gırtlak yedim durdum ama 3 gündür hastayım bişey yiyemiyorum kilo almamışımdır heralde ama vermedimdee.
benim zaman uzunn 5 kiloyu veririm daha heraldee:1:

Sen bilirsin canım diyet yapmak istediğinden bana bildirirsin :))))

Back
X