• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ya kızım ne korkucaksın bende basta korkuoduma ma artık korkmuyorum düşünsene bunca milyar insan nasıl olmuş en cahili bile cocuk dogurmayı başarmış korksan ne olak elbet olacak yanı sal kendini oluruna bırak 2 dkkaya bitecek en azından bu bnm tahminim kaç dkka sürdgnü bilmiorum kapat gözlerni tamamdr işşş :9::8:

kurbanlık koyun misali diyorsun kapat gözünü işlem tatama:):):):52::52::52::52::52::52:

biz karşılıklı öyleyiz hümeyracım ahahaha çok merak edıorum ilk gecemi o mu korkacak benden ben mi korkacam ondan:9::9::9::9::9:

hiç böyle deme valla o zaman ki psikoloji farklı da olabiliyormuş ne bileyim.. Allah ım verir kolaylığını inşallah.... Ayrıca ateşle barut yanyana durmaz diye boşuna söylememiş atalarımız :9::9::9::9::9:

Bizde düşünüyorduk sonra vazgeçtik canımız çıkmış olacak zaten yorgun argın o zaman ne gittiğimizden ne gezdiğimizden bişey anlayacağız diye ilk tatilimizde yurtdışına gideceğiz balayını türkiye de geçireceğiz

ya biz yurt dısı secenegınde 5 yer belırlemiştik ya uzak dogu olcaktı ya italya,ya almanya,ispanya ve norvec vardı secenkler aarsnda sonra nişanlmn hem ingilzcesi hem ispanyolcası oldgu için secenekleri 2 ye indirdik ispanya veya italya olcaktı kura çektik ispanya cıktı bnde çift vatandaasklık var sırbistan pasaportum var o da kendine ispanya için vize cıakrttı pasaportu da 1 yıllık yaptrdı nıkah tarıhı bellı olsun hemen ucak rezervasynu ve otel rezervasynu yaptrcaz :8:

ya biz yurt dısı secenegınde 5 yer belırlemiştik ya uzak dogu olcaktı ya italya,ya almanya,ispanya ve norvec vardı secenkler aarsnda sonra nişanlmn hem ingilzcesi hem ispanyolcası oldgu için secenekleri 2 ye indirdik ispanya veya italya olcaktı kura çektik ispanya cıktı bnde çift vatandaasklık var sırbistan pasaportum var o da kendine ispanya için vize cıakrttı pasaportu da 1 yıllık yaptrdı nıkah tarıhı bellı olsun hemen ucak rezervasynu ve otel rezervasynu yaptrcaz :8:

Hadi bakalım canım hayırlı olsun balayınız :16:

Back
X