Canımın içi daha güzelleri senin olsun inş.
Kuşum acaba İstanbul'a mı böyle gönderiyorlar.
Biz ne alıyorsak uzak yer diye kırılcak eşya diye geliyor, inşallah kırılmadan gelir hepsi. Kargocunun yanında açacak annem, eve göndertiyorum zaten iş yerinde ben ne uğraşabilirim ne eve götürebilirim o kadar takımı.
Bu arada kahve yanı olanlardan bende 12 adet alacaktım ama vazgeçtim. Kahve yanı bardakları küçük oluyor bildiğim kadarıyla o yüzden 6 yeterli diye düşündüm. Aslında ben her aldığımdan iki takım düşündüm annem "ne yapıyorsun kızım, 30 yıl evli kaldım daha 12 adet rakı bardağını ya da şarap kadehini bir arada kullanmadım. Herkes aynı şeyi içmiyor ki" dedi. E evde davette vermeyeceğime göre haklı dedim hepsini teke indirdim bir tek çay bardaklarımı 12 adet aldım.
anneciğin çok ama çok haklı doğru yahu ben o zaman 6 annişe 6 kendime alıyorum yok canım bunların boyları o kadar minimal değil
birde markafoni bizim burayada kırılacak diye yazıyor ama kargo naısl biliyormusun en son biev fırın kabım kırılmıştı markafoni kutusunun içinde biev fırın kabının kutusu ama bir önlem yok
kızlar inşallah kırılmadan gelir hepiciği tiripli sen hepsinden 6 kişilikmi yaptın canım