işte geldim burdayım
ben 4. maaşımı aldım canım çeyiz dışında harcamaya yer bulamıyorum diğer öğretmenler soruyo ek dersler yattı mı diye cunku onlar yatar yatmaz hemen cekıyolar parayı, ben ek ders ne zaman yatıyo ne zaman yatmıyo onu bıle bılmıyorum. kısaca bankada duruyo paralarım![]()
merciii tam tahmin ettiğim gibi sen bir kirli çıkısın kirli çıkılara davet ediyorum seni birikimini takibe al oraya yazınca şevk geliyor insana
benimki gelmeden son alışverş demlermi yaşamalıyım geldiği anda veto edip sorguluycak converse pembe yeşil ve türevleri var he bide siyahmı istiyorsun siyah deri ve bez var diyecek mesela yani istediğim siyah başka ama anlamıyor
en basit alışveriş münakaşası converse
sonra çanta kaç milyonuncu çantan var hep aynılarını takıyorsun alıyorsun ama hep aynı aldıklarını sevmiyormusun bence sen onu mağazada bırakmyorsun giz o çantayı bırak yoksa ben seni bu mağazada bırakıp gidicem der
kaçtane montun var giz 10 dan fazladır aşkım derim gözler aynı böyle bakar
en son vampir günlükleri oyuncusu elenanın dizi dışında giydiği kırmızı bir mont vardı onu istedimde kızdı haklı aslında
ayyyyyyyyyyy ben bir alışverş canavarıyımmmm acilen kendimi durudurmam lazım çünkü benimki yeni yasayla geliyorm ankara beni etkiledi adım başı bürokrası askerde çok düşündüm seninle ilgili ciddi yasal düzenleme yapacam aşkım dedim bende danıştay organına giderim napayım diye dalga geçsemde bu bakışlara yakındır maruz kalıcam