Geçmişi okuyup ben geldim canlarım.
Puknascım 17'sinde, chelzycim 18'inde kavuşuyor demek hemen listeye eklemelerimizi yapalım ona göre depükleyelim sizleri de kızlar.
Bugün sabah paşabahçeden aldığım 13 parça takımlar geldi. O kadar büyük bir koli ki öyle güzel sarmışlar ki annemle kapıdan odama sürükleyerek götürdük ve bir tane mi kırık çıkmaz. Markafoniyi bu kadar güzel sarıp, bu kadar dikkatli özenli gönderdikleri için tebrik ediyorum. İki saat paket açtık, kırığı geçtim bir tane çatlak yok bardaklarda. Birinde cam çay kaşık hediyesi vardı o çıkmadı ama yarın telefon açacağım onunla ilgili. Birde su bardaklarımdan biri resimde gösterilen gelmedi. Şarap kadehlerini de bilememişim enacota söylemişim çok büyük geldi gözüme onları geri göndereceğim. Onun dışında söylediğim herşeyi çok beğendim. 160 cc'lik çay bardaklarını sormuştum, ajdaların biraz küçüğü geldi. Ne küçük ne ajdalar kadar büyük tam ortası çok ideal ortası. Çok beğendim. Hele ki kahve yanı su bardaklarım mikemmel, minyatür boyutta shut bardakları gibi bir dikimlik bayıldım onlara.