miinik kuşlar siz sırf kaynatıosunuzzzz aaaa napıosunuz bakalım bugun ben cok sıkıldm canım nete girmek bile istemedi bol bol aşkımla konustum ikimizdede deli gibi heyecan var çarşamba günü ktm ye katılıo o yuzden adettenmiş ktmye katılmadan bi önceki gece uyunmuomus bizimkide salı günü uyumıcam diip durdu uyuz oldum ne biçim adet yaaa alla alla çocuk sanki orayı çok sevıoda bide vakit geçmesin die tam eziyet e bnmkide uykuyu sever ben ona uyu dedim uyumıcam dio uyu dedim yok olmaz dio uyu dedim bi 5 dkka muhabbet uyu uyumam oldu derken bnmki kızdı bana

hayatım neden laf anlamıosun ya da anlamak istemiosun dedi sonra bende masum kedi gibi garip garip sesler çıkarınca kıyamam dedi gülüştük ısrar etme lütfen uyumam dedi.... bnde naparsan yap ben uyucam dedim

bu arada tripliii kavusma eşiğinde ya da kavustu içime dogdu yani ne güzelllll bi duygu bnde keşke erkenden kavuşabilseydim gözüme zaman uzuo valla ne sıkıcı... bu arada bndede 1000 lik puzzle var anıtkabirden almıştım ATAM'ın puzzle sevglim gelince beraber yapıcaktm ama sıkılıorm bnde ona başlım nasılsa 1 günde bitiremem o gelincede devam ederiz....