Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir ay değil bir ömür geçti sanki biter mi bu askerlik
Kizlaaaar Nabersiniz???
ohh ohh bitireceğiz birlikte canım seninki de inşallahbizimde şafak 169![]()
iyiyiz kız nerelerdesinben Hüm.. kullanıcı adımı değiştim.
![]()
bir ay değil bir ömür geçti sanki biter mi bu askerlik
:) diyorum bu yabancı nickler de kim :) biraz depresyondaydim atlatmaya çalışıyorum cuma gunü öğlen yanımda olacak esim Allah izin verirse...
ohh ohh bitireceğiz birlikte canım seninki de inşallah![]()
evet bizimkide azalıyor yavaş yavaş :13:
canım yaa girme depresyona.falan.:--
-
-( atlatırsin inşallah... bizde cuma akşama doğru 5-5.30.gibi Kavusuyoruz inşallah
bu aralar çok da aşırı konuşmadık aslındaHadi bakalım inşallah gecmise bakım dedim bakılacak gibi diil ne konuştunuz bu kadar :)
izin meselesi belli oldu mu canım...
ankara da sabah 9dan beri yağmur yağıyor durmadan.. şimşek çakıyor ve korktum
bu aralar çok da aşırı konuşmadık aslında![]()
inşallah olmaz canım zaten gelince izne alırsınız çoğu şeyi bakarsiniz bi kaybınız olmaz.inşallah hem hasret biraz gider hemde.işler plana koyuluryok canım belli değil daha. mart-nisan gibi 15 gün kullanıcak büyük ihtimalle. umarımı kalanını kullanmaya zorlamazlar
yoksa bizim şafak olur 199![]()
Tabi tabi belli oluyo çeyizler meyizler almış basını gitmiş :)
tabi sen kopuk kopuk geldiğin için öyle.oluyor.canım zaten evli kuzular.artık.çok gelemezler.:--
-( eşleri evde olacak zırt.pirt pc başına gecemezsiniz
inşallah olmaz canım zaten gelince izne alırsınız çoğu şeyi bakarsiniz bi kaybınız olmaz.inşallah hem hasret biraz gider hemde.işler plana koyulur![]()
ben yatıyorum kızla temizlik var yarın evde...öğleden sonra gelirim.iş.bitince artık.herkes ii geceler