Hepinize günaydın kızlar. Biz maalesef kavuşamadık. Önce 13:30 gibi dayım gitti yanına soyadı tutmadığı için çıkaramadı ama görüştüler. Dayım çıktıktan sonra beni aradı gayet iyi kimseyi devreye sokmayın ben gider perşembe sabahı alır, benim kaldığım lojmana götürür ordan havaalanına arabayla bırakırım dedi. Tabi tamam dedik ama biz başka yerlerede haber uçurmuştuk çoktan.
Sonra tanıdık yüzbaşı bulduk ya o da ktm'de saat 05:00-05:30 arası nöbeti devralacak üsteğmeni tanıyormuş ona emir vermiş. Biz o saate kadar üsteğmenin ktm'ye gelmesini bekledik. Bekle allah bekle derken saat 18:00 oldu, 19.00 oldu, 20:00 oldu ve bizde ümitler tükenmeye başladı. En son saat 22:00'du biz hala gelişme bekliyoruz, yok. Zaten bugünden ümidi kestik en azından deseler ki bize yarın bırakacağız bende gideyim evime yatayım ama belirsizlik içinde benim karnıma, kasıklarıma, başıma ağrılar girdi. Sabahtan beri uğraşıyoruz çünkü, mide bulantım tuttu. Bizimki orda zaten kudurdu. Neyse kısacası biz bugün güzel bir haber bekliyoruz artık olmazsa da gider paşa paşa perşeme günü alırım sevdiğimi. Sonuçta bu olayı bilmeseydik bu kadar sıkılıp üzülmücektik.