Birileri çeyiz mi dedi??? En sevdiğim konu. 
Gelin home muhteşem, çok güzel pike takımları var. Geçen evim.nete girdiğimde kart limitim yetmemişti alamamıştım bir daha girerse bana haber verirseniz çok sevinirim orda beğendiğim yastıkları fiyonklu dantelli bir pike takımı var onu almam lazım. Annemle her gün bakıyoruz ne zaman girecek diye.
Bu arada benim çamaşır makinam beyaz, kapağı gri. 2-3 sene önce anneannem almıştı o zaman griler bu kadar yaygın değildi. Bulaşık makinam ankastre inox, diğerlerini de inox alacağız biz. Hepsi Arçelik olacak. Beyaz eşya şans işi birazda. Arkadaşım bosh aldı hemde tr değil, avrupa modellerini tercih etti o da eu diye geçer daha pahalıdır buna rağmen memnun değil.
Yatak odama gelince beyaz istiyoruz. Bu yaz Bodrum'da bir otele gitmiştik kapıyı açtığında çocuk bayılmıştık odaya onun benzerini düşünüyoruz. Kahverengi sıcak bir hava veriyor ama beyazdada insanın içi açılıyor ama kullanışlı mı sanmıyorum. Annemlerin yatak odası beyaz lakeydi ve çok çizildi, değiştirdiler biraz kullanıp kahverengi aldılar.