347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar kaçıyorum ben annecimle çarşıya çıkıcaz biraz cicikler bakınayımda moral yapsın bari:1::1:
öpüyorum sizi görüşürüz

herkese merhabalar:)
bende 347.dönem asker yareniyim.Haziran'dan beri takipçinizim bi kez üye olmak istedim ama becerememiştim:D bugune kısmet oldu:) hepınızı yazılarınzdan tanıyorum siz beni tanımasanızda size bir tesekkur borcluyum burayı okuyup cogu zaman umutlandım:D son gunler katıldım aranıza ama takipte olucam sizleri çok sevdim =)

bende 347.dönem asker yareniyim.Haziran'dan beri takipçinizim bi kez üye olmak istedim ama becerememiştim:D bugune kısmet oldu:) hepınızı yazılarınzdan tanıyorum siz beni tanımasanızda size bir tesekkur borcluyum burayı okuyup cogu zaman umutlandım:D son gunler katıldım aranıza ama takipte olucam sizleri çok sevdim =)

hg lolamys nasılsın biraz geç geldin hatta baya bi geç geldin ama olsun sen kaçın da kavuşuosun paşana bakalım :9:

inşallah kavusucaz cok az kaldı kavusma hıkayelerınzi cok merak edıyorum:) bz 18ocakta kavusabılecz sabırszlanıyorum yarın bakıma başlıyorum bende:)

Hoşgeldin daha önce katıllsaydın daha çok yardımcı olurduukk nerde askeriinn

hg lolamys nasılsın biraz geç geldin hatta baya bi geç geldin ama olsun sen kaçın da kavuşuosun paşana bakalım :9:

hosbulduk nenacım:) ben 18 ocakta kavusucam inşallah, bu arada cok tatlı seyler yazıosun cok guluorum bazen okurken dedıgım gbı hepınıze teekkur etmek ıstedım inanın 5.5 aydır bende sizlerleyım aslında o korktugunz ziyaretcılerden bırıydım:)

Kızzzz son 3 günde mi gelinir :9::9::9::9: hoşgeldin :3::3::3:

Kızzzz son 3 günde mi gelinir :9::9::9::9: hoşgeldin :3::3::3:

hosbulduk canımmm=) ya hiç gelme gıbı bı planım yoktu sadece okuyodum nasıl oldugunu anlamadım bı baktım uye olmusum =)))) samımıyetınz cok guzel dayanamdım olsun hıc ayrılmıcaz dıosun eger ole olursa bende burda olurum inşallah hüm hüm bak eskı nıckını bılıorum:D

hosbulduk canımmm=) ya hiç gelme gıbı bı planım yoktu sadece okuyodum nasıl oldugunu anlamadım bı baktım uye olmusum =)))) samımıyetınz cok guzel dayanamdım olsun hıc ayrılmıcaz dıosun eger ole olursa bende burda olurum inşallah hüm hüm bak eskı nıckını bılıorum:D

Bilirsin tabi topiğin hemen hemen her sayfasında bulunduğum için :9::9::9::9::9: kız geleydin seni de zayıflama grubuna alırdım.. ihtyacın varsa tabi :8::8::8::8:

müdürüm bugün eğitimde izin alacağım diye bekledim bugüne denk geldi :5:
perşembe bana izin vermek zorundaaaa, buarada bizde eğitimde olanlar var bugün nasıl sessiz nasıl güzel bir ortam anlatamam size kızlar

hoşbulduk tesekkur ederım eruzurumda :) inanın yardımcı oldunuz benzer sorunlar yasadım burayı acıp okuyup rahatladım ya da mutlu oldum arkadasım gbı oldunuz hergun okuyorum sizleri:)
demek o korktuğumuz ziyaretçilerden biri sendiin korkutmasaydınya bizi sevdiyseenn:9:

hosbulduk nenacım:) ben 18 ocakta kavusucam inşallah, bu arada cok tatlı seyler yazıosun cok guluorum bazen okurken dedıgım gbı hepınıze teekkur etmek ıstedım inanın 5.5 aydır bende sizlerleyım aslında o korktugunz ziyaretcılerden bırıydım:)

gülüosun yazdıklarıma öylemi bende kendi yazdıklarıma gülüorum askerlik çarptı beni ondan hep saçmaladım artık saçmalamam ama herkesin kafasını şişirdim burda :9:

allah kavustrsn inş. senide

zayıfım ben ama spora ıhtıyacım sıkılaşmak için ver sen spora gıdıyordun ne oldu bıraktın mı?

yooo gidiyorum hala :))) istanbul a gidince 10 gün ara vermek zorunda kaldım da geldikten sonra tekrar başladı tempo düğüne kadar 5 kilo vermem lazım :124::124::124::124::124::124::124:

demek o korktuğumuz ziyaretçilerden biri sendiin korkutmasaydınya bizi sevdiyseenn:9:

hahaha=) üye olmak istedım o an olamadım nedense kapalıydı üyelık normal maıl adresine.. sonrada okudum hep bugun de nasıl oldugunu anlamdım oldum işte =) olsun ben buranın kapancagına inanmıyorum cok samımı herkes cok tatlı o yuzden bundan sonra takıp ederım artık napalım=)

Back
X