- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
şafak   158
  158   sizin başladığınız yerdeyiz
 sizin başladığınız yerdeyiz 
Tripliiim canım çok geçmiş olsun babacına neyseki zamanında tedbir almışsınız Allah şifalar versin inşallah. nişanlın içinde dua ediyorum en kısa zamanda gönlünüze göre bi iş versin Allah hayırlısıyla
stanki canım gez bakalım bebk topiclerinde kısa zamnda haberlerini bekliyoruz artık
nena tatlım hadi bakalım şıkır şıkır yeni gelin edasıyla keyifli bir yemek olsun
gizim 7/24 beraber dolaşın acısını çıkartın 5 ayın

158
  158   sizin başladığınız yerdeyiz
 sizin başladığınız yerdeyiz Tripliiim canım çok geçmiş olsun babacına neyseki zamanında tedbir almışsınız Allah şifalar versin inşallah. nişanlın içinde dua ediyorum en kısa zamanda gönlünüze göre bi iş versin Allah hayırlısıyla
stanki canım gez bakalım bebk topiclerinde kısa zamnda haberlerini bekliyoruz artık

nena tatlım hadi bakalım şıkır şıkır yeni gelin edasıyla keyifli bir yemek olsun

gizim 7/24 beraber dolaşın acısını çıkartın 5 ayın

çünkü asker olduğu için ayın 1 ine kadar girişini yapamıyo çalıştığı firma, 1inden sonra maaşı işlemeye başlıcak ozamana kadar ben idare edicem ikimizi de. yemekleri de biraz pahalı yerlerde yiyoruz bu aralar, daha yeni geldi istanbulun tadını çıkarsın istiyorum o yüzden de pek umursamıyorum bende.
 çünkü asker olduğu için ayın 1 ine kadar girişini yapamıyo çalıştığı firma, 1inden sonra maaşı işlemeye başlıcak ozamana kadar ben idare edicem ikimizi de. yemekleri de biraz pahalı yerlerde yiyoruz bu aralar, daha yeni geldi istanbulun tadını çıkarsın istiyorum o yüzden de pek umursamıyorum bende.