• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kzlar lar lar sonunda bende kavuştum kocama

O kadar karmaşık duygular hissettimki kavuştuğumda ama en baskını huzurdu. Başımı omzuna koydum ya bir derin ohh çektim.

Üzerimden büyük yük kalktı 6 aydır evin sorumluluğu bendeydi bir hafifledim kuş gibi oldum.

Dün gece uyanıp uyanıp kaç kere baktım yanımda mı diye.

Geldiğinden beri askerlik anılarını anlatıyor kendimi eda bu bir süreç geçicek diye telkin ediyorum : )

Dün akşam uyumadan önce diyorki sabah 50 küsür sapla uyandım akşam senin yanında uyuyorum bu nasıl birşeydir arkadaş diyor

16 kilo vermiş çok zayıflamış, acil 5 kilo alması lazım.

Çok özlemişim yaaaa, Allah'ım bir daha ayrılık göstermesin hiçbirimize.

Hepinize çok teşekkür ediyorum yoldaşlığınız için. Sizi seviyorum : )

gözünaydın canım,kavuştun kocana çok şükür.Allah sizi bir daha hiç ayırmasın hep el ele olun inşallah.

Günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr:))) hemm tatildeyimmmm hemmm seviyorummm hemm mutluyummmmm ne güzel bir gün amaa:))

herzaman ki sıkıcı, yağmurlu ve kapkaranlık bir pazar gününden selamlar

selam verip kaçıyorum kredi kartı borcumu yatrmayı unutmuşum bi koşu gidiyim de geleyim barii :1::1:

herzaman ki sıkıcı, yağmurlu ve kapkaranlık bir pazar gününden selamlar

selam verip kaçıyorum kredi kartı borcumu yatrmayı unutmuşum bi koşu gidiyim de geleyim barii :1::1:

hava kötü evett amaaa olsunnn sıkıntıı yapmayalım yine de kendimize..:))))))) canım otomatik ödeme yapp pek bi rahat oluyor:))

Biz varız çok yağmurlu bir günde dün akşam yemeğe gittik ama güzel geçti.

Bu da fotoğrafımız.:38:

$Ece.webp

Back
X