• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Yaz gelsin sıcaklarla boğuşmaya razıyım:37: Çamaşır asana kadar ellerim dondu bugün buz gibi hava koskoca hafta sonu soğuk diye ayağımı kapının önüne atmadım.

Yaz gelsin pikniğe gidelim, ben deniz delisiyim denizden çıkmıyım:1: Ohhhh hayali bile güzel:27:

en çok bahar aylarını seviyorum yaa mayıs haziran eylülden kasıma kadar süper oluyo
yazında sıcak die offlayıp poffluyoruz ama kıştan iidir yaa

Yaz gelsin sıcaklarla boğuşmaya razıyım:37: Çamaşır asana kadar ellerim dondu bugün buz gibi hava koskoca hafta sonu soğuk diye ayağımı kapının önüne atmadım.

Yaz gelsin pikniğe gidelim, ben deniz delisiyim denizden çıkmıyım:1: Ohhhh hayali bile güzel:27:

ben normalde çok severim kışı ama bu yıl o kadar çok üşüdüm ki yok yok sıcaklara razıyım ben yaz gelsin artıkkk

Kızlar nasılsınız?

Sezencim bir süre katlanacaksın artık değer bence onlar dünyanın en güzel varlıkları. Sen sağlıklı ol, o sağlıklı olsun gerisi boş. Doğsunda teyzeleri yesin onu. Bak Eda da çok güzel bir şeye değinmiş hamilelik takvimi yapta bizde takip edelim canım.

Mügem al canım sonra ödemede zorluk çekmezsin. Nasılsa bu sene evleneceksiniz, hani seneye olsa yeni modeller çıkar bekleyin diyeyim de nasıl olsa bu sene evleniyorsunuz al başla ödemeye inan ki sonra iyi ki almışım dersin. Evin ıncığı cıncığı hiç bitmiyor. Planlı programlı gitmeye çalışıyorum.

Duygum gelinlik konusunda orta yolu bulun ama taviz verme canım. Nasıl başlarsan öyle gider.

ewt canım öyle düşünüyorum .. ikna ettim tamam dedi sonunda. demesede ben istediğimi yapcaktım

merhabalar kızlar nasılsınız???

yorucu bir hafta sonu geçirdim arada girip okudum ama bşy yazamadım... dün bir de nikah vardı oraya gittim evlenen gelinin agzı kulaklarındaydı bende hüngür hüngür agladım insan evlilik arifesnde olunca ölemi oluo acaba ... bütün makyajım aktı sonra anca toparladım kendimi...nikahta evet dicem sırada babamla gözgöze gelmem lazım yoksa her an hayır diebilirim cnm babişim ne zorda kalıcak o gün ya kıyamam

:14:

Kolay gelsin canımm koşuşturmadasınız tabi.
Bu arada geçenlerde kancaevi soruyordun 1v1y'de kampanyaya girmiş.Bir göz at istersen:34:

merhabalar kızlar nasılsınız???

yorucu bir hafta sonu geçirdim arada girip okudum ama bşy yazamadım... dün bir de nikah vardı oraya gittim evlenen gelinin agzı kulaklarındaydı bende hüngür hüngür agladım insan evlilik arifesnde olunca ölemi oluo acaba ... bütün makyajım aktı sonra anca toparladım kendimi...nikahta evet dicem sırada babamla gözgöze gelmem lazım yoksa her an hayır diebilirim cnm babişim ne zorda kalıcak o gün ya kıyamam

:14:
ay nenammm çok.duygulandim.bende şimdi evden çıkma muhabbetini atlatirsak gerisi daha kolay gelir herhalde

aşkkuşum yatak odasına okeyi verdi almış bulunuyoruz artık. kırmadı beni kıyamam ben ona ya çok seviyorum çokk :16:

Back
X