• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ayy benimkide turkuaz kahvesi. memnunsunuz yani. battaniyesi kullanışlımıdır diye düşünüp duruydum
aynen yatak örtüsü olarak kullanırım günlük olarak diye düşünmüştm bende

senin gösterdiğin de çok harikaymış canım rengi falan çok hoş

Canım çok kullanışlı bence yani annem çok memnun. Örtü olarak örtüyor bizimkisi ve çok güzel duruyor yani gece yatarken battaniye olarak örtmüyor. Sabah kalkıyor yatağını topluyor bunu örtüyor bazen.

kızlarrrr yapmayın gözünüzü seviyim bu kadar çok nevresim takımı, battaniye felan almayın ben o kadar çok almışımki şimdi eskise de yenilerini alsam diye bakıyom ama 3 senede renklerinde solma bile yok, bazanın altıda daha hiç kullanmadığım şeylerle dolu sonra benim gibi yeni çıkan şeylere bakıp iç geçirirsiniz:1::9:

ben çok almadım nevresim falan anneme kalsa daha alacaktı ama ben hiç mi daha sonra beğenip bişey almıcam bırak almayalım artık dedim durdu neyse :1:

Sağol tatlım darısı size olsun :1: evet erken rezervasyonun son gününü yakaladık :21:

,
Evet ben şimdi pcye geçtim de mürdüme de bayıldım :21:

hımmm anladım canım.. sistit denen şey demi o? sana evlenmeden önce mi verdi doktor onu yoksa şikayetim var diye mi gittin? önceden önlem alma gibi bişey varsa yapalım biz onu

yok şikayetim olunca gittim. evet canım sistit.

Canım çok kullanışlı bence yani annem çok memnun. Örtü olarak örtüyor bizimkisi ve çok güzel duruyor yani gece yatarken battaniye olarak örtmüyor. Sabah kalkıyor yatağını topluyor bunu örtüyor bazen.

anladım canım bende öyle kullanırım heralde

öpüyorum iyi geceler

ben çok almadım nevresim falan anneme kalsa daha alacaktı ama ben hiç mi daha sonra beğenip bişey almıcam bırak almayalım artık dedim durdu neyse :1:

İyi yapmışsın canım ama evliler sürekli değiştiriyormuş nevresim 4-5 tane kullanıyoruz diyor arkadaşlarım.... biz öyle zırt pırt değiştirmiyoz yani ama evlenince öyle olmuyormuş :1::1::1::1::1:

İyi yapmışsın canım ama evliler sürekli değiştiriyormuş nevresim 4-5 tane kullanıyoruz diyor arkadaşlarım.... biz öyle zırt pırt değiştirmiyoz yani ama evlenince öyle olmuyormuş :1::1::1::1::1:

doğrudur canım benim bildiğim en son alınanlar çok değil ama kıyıda köşede eminim daha vardır benm bilmediğim anneler alıp koyarlar ya bi kenara hediye de gelir heralde bir süre idare eder bizi artık :1:

Günaydın kızlar bende öksürüğü atlattım derken grip oldum çok fena. Burnum harıl harıl akıyor yahu.
günaydın kızlarr
ay geçmiş olsun canım bende aynıyım soyuluyo bde burnum kıpkırmızı paylaço gibiyiimmm salgın var heeep:25:
hava kuru soğuk şuan bir sıcak bir soğuk oluyoo bu sene mevsimler karıştıı hadi hayırlısı.

günaydın kızlarr
ay geçmiş olsun canım bende aynıyım soyuluyo bde burnum kıpkırmızı paylaço gibiyiimmm salgın var heeep:25:
hava kuru soğuk şuan bir sıcak bir soğuk oluyoo bu sene mevsimler karıştıı hadi hayırlısı.

Sana da geçmiş olsun canım. Benimnde kıpkırmızı oldu valla acıyor.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına :14:
19 Mayıs 2013 Düğün...................... 75 :10: :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına :14:
23 Haziran 2013 Düğün..................... 110 :10::123:

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına :14:
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 178 :10::123:

Tripliii: 9 Eylül 2013 Düğün..........................188 :10::123:

Nena87: 27 Eylül 2013 Kına :14:

29 Eylül 2013 Düğün....................... 208 :10::123:

Back
X