• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Aminnnn canımmmm :16::16::16:

Ecem sana sorum olacaktı.. Biz şimdi balayı için yer aldık ya onu direkt otelden değil de şirket üzerinden aldık çok kişi gibi... parayı da yatırdık onlarda bize pdf olarak çıktısını gönderdiler işte şu tarihte girecek çıkacak falan balayı falan yazıyor.... ama hangi katta hangi oda olduğu yazmıyor... onu sonradan mı ayarlanacak yoksa zaten belirli midir o şimdiden????

Canım katınız ve oda numaranız yazmaz. Otele girdiğinizde müsaitlik durumuna göre resepsiyonist katınızı ve odanızı belirler. Senin elindeki muhtemelen voucher diye tabir ettiğimiz otele giriş formu. Eğer otelin deniz ya da havuz manzaralı odaları için ek ücret ödemediyseniz adığınız kişiye balayı odasıdır, deniz manzaralı olması ricadır şeklinde not düşürtebilirsiniz. Balayı odası olduğunuzu bildirmenizdeki önem ise odanıza meyve ve şarap ikramı olması.

Bu arada çağlasam mı tebrik ediyorum canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ya bu topiği ben açtım diye söylemiyorum ama gerçekten çok güzel bir topik.

Birlikte asker bekledik. Şimdi doğum, düğün gibi güzel haberleri paylaşıyoruz.

Bu arada Giz nerelerde???

Bu arada çağlasam mı tebrik ediyorum canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ya bu topiği ben açtım diye söylemiyorum ama gerçekten çok güzel bir topik.

evet evet iyi ki açmışsın topiciğimizi bende iyi ki uzaktan okumakla yetinmeyip üye olmuşum :16:

Canım katınız ve oda numaranız yazmaz. Otele girdiğinizde müsaitlik durumuna göre resepsiyonist katınızı ve odanızı belirler. Senin elindeki muhtemelen voucher diye tabir ettiğimiz otele giriş formu. Eğer otelin deniz ya da havuz manzaralı odaları için ek ücret ödemediyseniz adığınız kişiye balayı odasıdır, deniz manzaralı olması ricadır şeklinde not düşürtebilirsiniz. Balayı odası olduğunuzu bildirmenizdeki önem ise odanıza meyve ve şarap ikramı olması.

Evet aynen öyle voucher rezervasyon numarası yazıyor üstünde.... zaten balayı odası için %5 indirim yaptılar bayan da yazdı oraya çiftlerimize güzel oda olsun diye.. zaten balayı çiftlerine daha özen gösteriyoruz not düşüyoruz dedi... Süsleyeceklermiş odayı bi de ay çok heyecanlı :52::52::52::52::52:

iyi ki iyi kiiii açmışsın canım bu topiğiii her fırsatta söylüyorum bendee ama en güzel arkadaşlıklar paylaşımlar burda olduu :31:
diğer topiklerden yazılarından falan anladığım kadarıyla Giz bu sıralar çok yoğun çalışıyor canımmm yaa:26:

Çağlasam mı tebrikler canımmm Allah kucagınıza almayı nasıp etsinn.:emir_bebek:
Bende istiyorum hemencik bir bebe.Hiç vakit kaybetmeyeceğim vallahi hemen çalışmalara başlayacağım :)

caglasam_mı yeni bebek size ugur ve çok fazla mutluluk getirsin analı-babalı büyüsün inşallah:16:

Bugün kendimi öyle yordum kiiii sporda ter ter üstüne yaptım... eve geldim annemden fırça yedim :9::9::9: bi gün orda düşüp bayılacaksın Allah korusun diyor.... dedim yokkk kalmış 2.5 ayım 5 kilo daha vermem lazım bunu duyunca daha da kızdı :1::1::1:

Caglasammı hayırlı olsun canım bebeğiniz. Şaka gibi ya eşlerimiz askerdeyken konuşuyorduk bebek olayını bak o günler de geldi. Bir bakmışsın 9 ay da geçmiş.

Bugün kendimi öyle yordum kiiii sporda ter ter üstüne yaptım... eve geldim annemden fırça yedim :9::9::9: bi gün orda düşüp bayılacaksın Allah korusun diyor.... dedim yokkk kalmış 2.5 ayım 5 kilo daha vermem lazım bunu duyunca daha da kızdı :1::1::1:

Bişey diycem gelinliğine prova yaptırıyorsun 5 kilo verince ya gelinlik oturmazsa?

Back
X