kızlarrrr günaydınnn dün apartopar cıktım bende dişçiye gitmek zorunda kaldım hümeyram geçmiş olsun canım kanal tedavisi gördükten sonra zımba gibi olacaksın kıyamam yaa cok agrın vardı eminim....
istanbulda müklemmel hava vardı dişçiden sonra sevgilim marinaya gidip güzel bir deniz havası aldım baya keyflıydı her akşam oldgu gibi dün akşamda bizde yemekteydi benim kocacımmm
kızlar benim ki dün sabah annesiyle tartışmış siz ne umursamaz insanlarsnz çocuk evlendişriosnz ama kılınız kıpırdamıo allah size nasıl vicdan vermiş muhabbetine girmiş kızla 5 yıldır birlikteyim bir dediğini 2 etmedim ne ihtycm varsa ben tek başıma karşıladım siz koskocaman ailesnz evladnıza bi faydanz dokunmuo ilk gelin alıosunz basınızın ustunde tutmanız gerekio arayıp halini hatrını sorun eksiği gediği varmı die sorun kızın gelenek göreneği adeti var kıyafetler alınması gerekio bunlarıda ben mı alayım evlendkten sonra zaten görüşmeyi düşünmüoruım sizinle beni insanlara karşı mahcup ettiniz ailesi sizden iğne dahi istemedi sizinde işinize geldi bu kadar yüzsüz sorumsuzsunuz vs.. saymış hiç tasvip etmedim nişanlımn yaptklarnı ama çocugada gına geldi onuda anlıorum ben mumkun oıldgnca her seyı sakın karsılaması ıcın elimden geleni yapıorum ama cocugun haddesi biyere kadarmış yırtmış kendini annesine laf anlatacak die kayın validem de demişki aman aceleniz ne dur hele bakarız gelde uyuz olma cvba bak acelenız neymış 6 ay uzun bı sure mı kızlar gelınlık siparısı verilecek mobılya sipariş verilecek kına kıyafetlerm dikilecek eylulu saymayın eylulde her seyın bitmiş olması gerekıo e martta bitti geriye tam 5 ay var

aklım almıo hıc bsyı çok bunaldım en çokta nişanlım üzülüo ona canım sıkılıo mükemmel bir rahatlık var ailesinde