- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- 398
Canım ben çok güzel çizim yapıyorum, ailem çok istedi moda tasarım falan okuyayayım ama dinlemedim onları. O yüzden eyeliner olsun, göz kalemi olsun tek seferde çok iyi çekebiliyorum, el yeteneğim var. Gölgeli makyajları da çok yapıyorum günlük hayattada gölgelendirmeli makyaj yapıyorum. Ve çoğunlukla bej, kahve rengi tonlarında makyajlar yapıyorum yani toprak tonlarında. Hergün yüzüm fondotenleniyor, göz aydınlatma farı falan uyguluyorum altına üstüne süngerle bildiğin kusursuz bir cilt ve makyajla çıkıyorum dışarı. Bana istemede ve nişanda herkes kendin yap dedi. istemede dinlemedim bana artı olan tek şey kirpikler oldu, o da yapılan makyajı beğenmedim yüzümü yıkarken bir kısmı düştü. Bir de ben çevremdekilerin özel gün makyajlarını da yapıyorum.
Şimdi sen evdeki malzemelerle dene. Düğün zamanı Mac ya da Kryolan öneririm ama onlarla yaparsın, eğer içine sinen bir makyöz bulamazsan. Kuaförler boya küpüne düşürüyor çünkü.
cok tesekkur ederm cok naziksn ececim arada km olmasaydı burda herkesin birbirine cok yardmı dokunurdu eminim...
böyle güzel bir yeteneğinin olması sana her zaman artı çünkü en nihayetinde kadınz ve çalışıyoruz davetlere vs gdyrz makyöze para vermektense kendin yapman cok makul bnde kendim yapma taraftaryım gölgelendrmeden vs pek anlamam eyeliner da cekemıyorum ama göz kalemini cok güzel kullanırım bende kusursuz makyaj yapabılırım ama gölge vs hiç denemedim püf noktası verebilrsen hafta sonu evde denemek isterim