• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

belgesel izliyoruz aslan çıtayı öldürüyor:43: ben pek belgesel izlemediğim için durumu normal karşılamadım :1: eşim sıkı takipçileri olduğu için hayretler içinde :37: normal bir durum değilmiş:51:

evlilikte, her geçen yılda eşinizle ilgili yeni şeyler öğrenebiliyorsunuz. Herhalde onların bizi, bizim onları çözmemiz bir ömür alıcak:27:

offfffffff herkes gezmeye mi çıkmış bugün :31: pazar günleri çalışmayan nişanlı istiyorumm :59:

Bugün güneşe şükür günüydü benim için:1: en az 10-15 kere şükrettim. D vitaminine doydum. Mangalı yaktık. Voleybol oynadık, yürüyüş yaptık. Ben bir ara ders çalışmaya yeltendim babamla annem kızdı:9: piknik de bari çalışma diye:9:

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına :14:
19 Mayıs 2013 Düğün......................49 :10: :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına :14:
26 Haziran 2013 Düğün.....................87 :10::123:

İnciçiçeği35: Şafak................... 92
:16: :16:

29 Ağustos 2013 Kına :14:
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 152 :10:

Tripliii:
7 Eylül 2013 Kına
:14:
14 Eylül 2013 Düğün..........................167 :10::123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına :14:

22 Eylül 2013 Düğün....................... 175 :10::123:

Allahım Allahım nasıl bi şansım var benim yaaa

dün geceden beri skypemidir nedir onla uğraşıyorum :(( benim msn adresimi açmıyo meret şeyy, yapamadım die kuzenime götürdüm onun adresi açıyo benmkini açmıyo kime sorsam biz sorunsuz hallettik diyo geldi beni buldu çıldıracam yakında :37:

Allahım Allahım nasıl bi şansım var benim yaaa

dün geceden beri skypemidir nedir onla uğraşıyorum :(( benim msn adresimi açmıyo meret şeyy, yapamadım die kuzenime götürdüm onun adresi açıyo benmkini açmıyo kime sorsam biz sorunsuz hallettik diyo geldi beni buldu çıldıracam yakında :37:

canım facebook'un görüntülü konuşma özelliği var ordan konuşun.

canım facebook'un görüntülü konuşma özelliği var ordan konuşun.

nişanlım facede çevrim içi olmayı pek sevmiyo :1:tek kişiye çevrim içi görünme özlelliği var mı ki face nin acaba ? ordan hiç görüntülü konuşma yapmadım ekstra bi yükleme falan gerekiyo mu ki ?

ben beceremedim die sinir oldum bütün gün uğraştım ama msni açılmayan şanslı kişilerdenmişim meğer :9::9: nette araştırdım öyle yazmışlar :9:

survıvorda kız 3 gündür yemek yemiyoruz diye ağlıyor, 3 gün yemek yemesem ben yerimden kalkamam bunlar nasıl yarışlarda koşturuyor:1::9:

survıvorda kız 3 gündür yemek yemiyoruz diye ağlıyor, 3 gün yemek yemesem ben yerimden kalkamam bunlar nasıl yarışlarda koşturuyor:1::9:

gene 3 gün yiyemedim diye ağlamış. benim kahvaltıdan öğlene kadar geçen kısacık zamanda gözüm kararıp ellerim titriyo :56:

nişanlım facede çevrim içi olmayı pek sevmiyo :1:tek kişiye çevrim içi görünme özlelliği var mı ki face nin acaba ? ordan hiç görüntülü konuşma yapmadım ekstra bi yükleme falan gerekiyo mu ki ?

ben beceremedim die sinir oldum bütün gün uğraştım ama msni açılmayan şanslı kişilerdenmişim meğer :9::9: nette araştırdım öyle yazmışlar :9:

canım konuşabilmeniz için çevrim içi olması gerekiyor, ayrıca program yüklemesine gerek yok sohbet kısmından nişanlınla konuşmak için nişanlının adına tıklıyorsun gelen sohbet ekranın kamera simgesi var ona tıklıyorsunuz o kadar:1:

canım konuşabilmeniz için çevrim içi olması gerekiyor, ayrıca program yüklemesine gerek yok sohbet kısmından nişanlınla konuşmak için nişanlının adına tıklıyorsun gelen sohbet ekranın kamera simgesi var ona tıklıyorsunuz o kadar:1:

tamamdır tatlım sağolasın artık faceden görüşcez yapacak bişey yok

tamamdır tatlım sağolasın artık faceden görüşcez yapacak bişey yok

Yarın itibariyle 10 gün sonra illeri saymaya başlıyoruz mutlu sona çok yaklaştık:1::35: canım şu an düşünüyorumda, insanlar evlilik arefesinde sıkıntı stresten dolayı birbirlerini üzebiliyorlar ki benim eşim bile çok ılımlı olmasına rağmen o dönemde çok gergindi. Siz bence o dönemi şu an ayrı olduğunuz için kavuştuğunuzdaki sevgi ve özlemle daha kolay atlacaksınız inşallah.

Yarın itibariyle 10 gün sonra illeri saymaya başlıyoruz mutlu sona çok yaklaştık:1::35: canım şu an düşünüyorumda, insanlar evlilik arefesinde sıkıntı stresten dolayı birbirlerini üzebiliyorlar ki benim eşim bile çok ılımlı olmasına rağmen o dönemde çok gergindi. Siz bence o dönemi şu an ayrı olduğunuz için kavuştuğunuzdaki sevgi ve özlemle daha kolay atlacaksınız inşallah.

az kaldı mutlu sona inşallahhh. çizelgede 2 ayı da görücem sonunda :52:

canım benim ağzından bal damlamış valla inşallah sorunsuz bi şekilde hallderiz herşeyimizi :16:

:46::46::46::46::46: Çok güzel bi tespit canım zaten yiyorlarmış.... Hani geçen yarışmada Taner mi ne vardı ya deli oğlan o bu sene askere gitmiş 347ydi yani bizimkiler gibi.. Arkadaşımın sevgilisiyle aynı yerde yaptılar çocuk demiş biz yiyorduk diye

senin okullar tatil olunca 2 günü de birlike geçirmiş olucaksınız, cumaya cumartesi, cumartesiye pazar gibi davranırsınız:1:

ozamana kadar cuma cumartesiye ihtiyacımız kalmıcak inşallah nişanlımın kendi şirketi faaliyete geçmiş olcak rahat rahat görüşebilicez :21:

herkese iyi geceler kızlar yarın sabahtan veli toplantım var akşama görüşürüz :3:

Back
X