arkadaş olmadığımız için olmasın canım?????????????????
Himmm doğru ben bunu niye düşünememişim ki... Yeni nick alınca ekleşeceğim hepinizle.
nütfen nütfen çok istiyorum özellikle kına kıyafetinide aşırı merak ediyorum canım bana her bişiyi albüm yappp nütfennnnnn
ececikkk biz neden arkadaş değiliz ne oldu ki kuzu zaten yeni üyelik çaıcağnı söledin bende yakın zamand afakrlı nick alabilirim birde sendende ilerleyn zamanalrda albümler bekliyorum
sizleri seviyorum çok heyecanlıyım
evde hummmalı telaş var annem sürekli alışverşe gidip en ince ayrıntısına kadar aldı bakalım ne olcakk
ben tanışmada napmalıyım naısl oturmalıyım kapıd ayakın oturayım bide bir soru çay servisi sadece benmi yapıcam ben çay sevmem ve ciddi nalamda servis etmektend ehoşlanmam iki bardağı iki ellle taşıyamam ki ben napıcam kızlar hiç sevmediğim şeydir offff yaaaatek korkum çay servisiydi benim ben herkese ilk tepsiyle tşaısam ara sıra çayları tazelesem olurmu bugün evde bir çalışma yapıcam sıcak su koyup bakalım başalrı olcakmıyım
diceniz kiiii sen nasıl bir insansın vallla akşam anne baba kardeş keyifle ryaparlar ben çay içmem kardeşim bile daha iyi servis yapar hem sevmiyorum hemde çay hizmet etmeyi sevmiyorum offf ne zor bişi buuuu
Giz yenisini alacağım da üşengeçlik ediyorum o zaman ekleyeceğim kuzum benim.