- 21 Aralık 2010
- 532
- 30
- 118
- 38
Ben gelinliğimi 1.5 ay önceden teslim almış olurum muhtemelen diye düşünüyorum hadi taş çatlasın 1 ay önce. Geçe bırakıcam dedimde o kadar geçe bırakmam. B
enim de bir arkadaşım çok sıkıntı çekti. O biraz fazla erken almıştı o süre içerisinde kilo vermişti, gelinliği de düğün günü giyince üstüne bol geldi. Arkadan çengelli iğnelerle tutturmuşlardı.
Canım benim erken alsan bir dert geç alsan ayrı bir dert. Evet çok da erken almamak lazım kilo değişimi olabiliyor. Dediğin gibi 1 ay önce ideal. En geç 15 gün önceden elinde olması lazım. Son anda koşturmacada bir de gelinliği düşünmek insanı iyice delirtir. Benim arkadaşım herşeyi son 1 ay içinde yaptığı için herşeyi sorunlu oldu. Son ana pek bir şey bırakmamak gerekiyor.