- 26 Ocak 2010
- 11.135
- 8.408
- 773
daha bişey belli değilken çok sıkıntı yaptım kendi kendime sanırım. hem regli olmak üzereyim hem de çok özledim onların etkisi galiba . bide dünkü gerginliğimin üstüne bütün gece bizimkiyle gelinlik kavgası yaptık straplez olmasınmış, askısı olsunmuş hıhh ben ne beğenirsem o olacak dedimsinir etti beni bütün gece bide karşıma geçip pis pis sırıtıyo
Ay ayy, benim eşiminde ailesi rahat insanlardır, hatta giyiyimi kuşamı çok severler. Süslen püslen gez senden iyisi yok. Ama eşim hiç onların çocukları gibi değildir kuralları vardır. Kıskançlık tripleri yoktur ama yolun başında sınırları belirleyip çıktı işin işinden : ) Ben zaten giyim konusunda onun müsade etmediği şeyleri onu tanımadan öncede yapmıyordum ama birisi şunu yapma deyince kendini yönetiliyor hissediyorsun. Eşimin babannesi 6 mayıs da 80 yaşına giricek Allah daha da uzun ömürler versin bir gün bir elbise giymiştim çorap olarak siyah ince çorap giymiştim ben gittikten sonra o çorap olurmuymuş ten rengi olması lazımmış diye laf etmiş kokoş babanne