- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- 398
lovelycim canım o göstedgn bindallının int sitesini buldum hemen küçük çaplı bir araştırma yaptım kiralığı 150 tl sonra düşündümd eyanndaki ıvırzıvırlarnda mor olması gerektğini hemen onlarıda arştrdım onlar bnm kendim için yaptm adet miktrlına uygun fiyat aldım 160 tl e bide uygun bir ayakkabı alsak minimum 100 tl den ya altın sarısı ya da mor çünkü başka renk gitmez 400 tl gibi bi fiyat çıkıyor
içindekiler:
1 adet bindallı
1 adet kına sepeti mor püsküllü
1 adet kına tepsisi mor
20 adet kenarları morlu mum
10 adet mor mendil
1 adet gelin yüz örtüsü mor
10 adet mor tef yani ben içinde olmasını istedklerimi hesaplattımda hemde senin fikrin olsun diye çünkü dayanamadn ve senn gösterdgn bindallınn arastrmasnı yaptm çok begendim de
ama bütçesi beni aştığı için bu kombinasyondan vazgeçtim sitelerin web adreslerini ve tlfnlarını yazdım dilersen kendinde tekrar bir fiyat alabilirsin..
pernic geçmiş olsun canım...
içindekiler:
1 adet bindallı
1 adet kına sepeti mor püsküllü
1 adet kına tepsisi mor
20 adet kenarları morlu mum
10 adet mor mendil
1 adet gelin yüz örtüsü mor
10 adet mor tef yani ben içinde olmasını istedklerimi hesaplattımda hemde senin fikrin olsun diye çünkü dayanamadn ve senn gösterdgn bindallınn arastrmasnı yaptm çok begendim de
ama bütçesi beni aştığı için bu kombinasyondan vazgeçtim sitelerin web adreslerini ve tlfnlarını yazdım dilersen kendinde tekrar bir fiyat alabilirsin..
pernic geçmiş olsun canım...