- 25 Nisan 2013
- 11.506
- 9.346
- 448
kızlar geçmiş olsun yanık acısı zordur bilirim hele ki çok beyazsanız öle oluyo işte
sabah erkenden çarşıya çıkayım dedim ne sıcak var yahu piştim piştim valla dışarı çıkılacak gibi değil
Kar beyazım canım ben ondan bu kadar oldu bir de söz dinlemediğimden. Aslında yazlıkta hep 16:00'da denize gider, 2 saat kalıp hergün yavaş yavaş bronzlaşırdım ama çalışmaya başlayınca 3 senedir yazlığa gidemiyorum bende günübirlikçiler takımından oldum. Cts otele geç girdik o yüzden denize 17:00 gibi falan gittik bayağı kaldık ve çok güzel karardım. Pazar günü saat 13:00'de gittik, bizim ki sürekli uyardı "Lovely kalk canın çok acıyacak" dediysede dinlemedim. Karışma dedim ve 17:00'e kadar ara ara denize girerek yattım. Sonuç kuzu çevirme. Eve gidince kardeşimle annem çığlık attı. Otobüste bakıp gülenler mi dersiniz, zavallı diye acıyanlar mı sormayın gitsin. Bugün bisiklet yaka, kollu bir tişört giydim. Yüzümdeki tüp patlamış ifadeyi saklamak için kat kat bb krem ve pudra bastım sonuç olarak boynum ile yüzüm arasında 5 ton fark var.
Yarın 39 dereceymiş aman dikkat!!!