- 25 Nisan 2013
- 11.507
- 9.346
- 448
beğendiklerimi 2 ye indirebildim. aslında en başından beri yeşil olan takımdaydı aklım ama sonradan kafam karıştı.
yeşil olanı alırsak renk değiştirmeyeceğiz ama diğeri olursa oynama yapabiliriz
koltukları lojmana bakıp öyle almaya karar verdik. nasıl bi model sığacak bilmiyoruz
ayrıca biz bugün afyondan dönerken manisa miss defneye uğradık ve ilk defa gelinlik denedim çok değişik bişeydi yaa. ama resim çekmemize izin vermediler. yarın sabahta nikah işlemleri için kan verip izmirde gelinlik arayışına başlıcaz inşallah
Canım hadi bakalım başladı telaşlar. Çok güzel bir şey gelinlik giymek allah herkese nasip etsin. Bu arada ben senin yerinde olsam çoktan panik olmuştum. Dün bizde 15 Eylül'e bir yer bulduk, fuarı aradık 1 gün oynama yapabilir miyiz nikah tarihinde diye yer yok dediler. Yoksa güzel bir fiyatla gündüz nikah, akşam da düğün yapacaktık. Gerçi şimdide düğünü yapacağız, nikahla evlenmeyeceğim ama yer bulmak sorun bizim için geç kaldığımızdan. Bir otel var Kaynaklar'da onun havuzbaşında düşünüyoruz dolu değillerse görüşmeler sürüyor bakalım. İnşallah bende düğün yerim hakkında güzel haberler ile gelirim.