- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- 398
Nena hoşgeldin ne zamandır yoksun. Demek seninde işlerin başından aşkınmış.
Evin iki odası yamuk birini oturma odası yapacağım, diğerini yatak odası problem etmiyorum o yüzden.
Misafir geldiğinde göreceği yer salon, mutfak ve banyo zaten.
Melekcadım telefon alsan, teknolojiyle arası nasıl bilmiyorum ve seninde bütçeni bilmiyorum ama olabilir yani ya da ıpad yoksa ıpad. Valla psp oynuyorsa oyun bile olabilir.![]()
ya mantıklı düşünülmüş bir oda giyin me odası dierinede yatak şık durur şey açısından dedim ben şimdi boş ev yamuklugu göze fazla batmaz ama eşya gelince o yamukluk dahada belirginleşir eğer seni rahatsız etmicekse tut evi çok modern begendim bnm evimn mutfak dolaplarndan daha şık senınki bnm mutfagımn alt dolapları abanoz ve bnm en sevmedgm renk ama ev çok şirin oldgu için kabul ettim o dolapları ayrıca dediğin dogru piyasada ev yok hep satılık var o yuzden kaçırma lovelym...
melekcadı malesef uzun yıllar birliktelik yaşayınca her şey alınmış oluyor yeri geliyor hediyeler tekrarlanmış oluo yardımcı olmayı isterim ama erkek için her şey sınırılı belki yenı sezon tuttugu takımın forması olabilir ya da ne biliyim şık bir dogum günü hazırlarsın tek bir öpücük bile yetebilir nacizane tavsiyelerim bende artık neler alınması gerektgnı bılmyrm