Kızlar beğenmenize çok sevindim. Şansıma bu sene iki yeni otel açıldı. Biri Vogue diğeri Thor ve ikisi de benim balayımı geçirmek istediğim yerde Bodrum'dalar. Vogue'a da bakın beğeneceğinizi düşünüyorum.
Gizocum haber versen yeterli bebikim sakın zahmet etme senin beni düşünüp haber vermen yeter benim için canım. Bu arada birikim muhakkak yapın aldığımız mayışlarla herşeye yetişmek zor maalesef.
ets den baktım hemen canım sana özel bir indirim yapıldımı burada sen uyguna getirmişsin geceliği :))))))))))) bu sektördesin yapılır illa zaten balayıma çıkarken sana özel sorucam bodruma 2.tatilde gideriz bu oteli kaydettim bile listeme
birikim şart ama inan o ocaktan beri biriktiremedi kendi ihtiyaçları nişan telaşı derken gitti ondan hep biz alacaklarmızı beraber alacaz yetiştiklerimize ben oyüzden kına detaylaırmı bile şimdiden halletmeyi düşünüyorum canım hani hediyelik dağıtıcaksam kendim yaparım tefleri sipariş verirrim küçücük şeyler sonra batıyor bana :)
anahatarlık görürsem dedğim gibi yaparım çok ciciler ama minicikler çok tatlılar çok seversin
incicceciğim biz düğün sonrası eve girmeyi üdşünüyoruz ben iyi biriktirdim çalıştığımı koydum kenara şimdi nişanlımda yeni girdiği yerden maaşını alsın hemen koyacak kenara yarısını bir şeklide o kenarada durucak aksi halde yapamayız hee biriktiremedimi o zaman tv felan o şeyleri halledicek ben nasıl birikim yaptıysam od ayapmalı erkekler biriktiremiyor sonra bu tür şeylerde yıpranıyor altında eziliyorlar
allah yuva kurana bereketlik oblluk versin inşallah siz atalatacaksınız yorgunluklarınız biticek