Canım demiştim sana çok ferah olacak diye nasıl sevindim beğenmene anlatamam. Temizlikten sonra ev daha bir güzel gözüküyor, hele bir de aldığın ciciler yerleşsin o zaman gör. Bende evime aşık olarak tuttum mesela odasındaki yamukluğu bile takmadım çünkü evimi çok sevdim. Düşünüyorum şimdi eşyalarım yerleşsin kim bilir nasıl güzel olacak diye. Hergün hayaliyle dalıyorum uykuya. Hatta aşkıma da diyorum ben bugünleri çok bekledim diye. Sizin tanışma hikayeleriniz nasıl bilmiyorum ama bizim çok farklı ve ben ilk buluştuğumuzda demiştim ben bu adamla evlenicem diye şimdi onunla yuva kuruyor olmak beni inanılmaz mutlu ve heyecanlı kılıyor. Allahım herkese yaşatsın bu duyguları.
Senin evin benden daha önce yerleşmiş olacak İnciçiçeğim ilk fotoğrafları senden bekliyoruz. Çok meraklandırma bizi, bitince koy mutlaka.
Nenacım sana gelince üzüldüm aranızın bozuk olmasına ama olur böyle şeyler bizde de oluyor ama hemen geçiyor ki ben benim üzerime tripli tanımam. :) Sağolsun bizimki çok idareci. Eskiden çok üstüme düşerdi ben de o üzerime düştükçe uzatırdım. Şimdi yoğun çalışıyor yazamıyor, arayamıyor ilgi gösteremiyor haliyle bana bende tek başıma trip yapamıyorum kısa kesiyorum.

Ara sıra bu gibi durumlarda olacak ki aşkınız pekişsin yoksa çok monoton giderdi hayat. Şahsen ben hiç tartışmadığım ya da fikir ayrılığına düşmediğim biriyle de yapamazdım. Kendim hayat dolu bir insanım ama beni renkli kılan bu tarz olaylar.
Gelinlik konusuna gelince bende hem fikirim yapılır yapılmaz alacağım 1 gün bile fazladan durmasın orda. Geçenlerde ilk provama gittiğimde bir kızın gelinliğini asmışlar kabinin oraya o sizin değil Lovely hanım, başka bir gelinimizin dediler biliyorum dedim ama durumu kavrayamadım ve hoş gelmedi. Sonuçta benim gelinliğimi beğenen biri üzerine denemekte isteyebilir benim karşılaştığım durumla karşılaşsa. O yüzden biter bitmez alıcam oralarda sürünmesin.