hepnize mutlu günler genç bayanlarrrr
yüzümü sivilce bastı aman tanrım ya gecen acıodur cenem ve dudagmn üst kısmı eyvah dedim sivilceler gelio bi baktım 3 tane cıkmış

ne gerek varsa... kafamı bsye de takmadım gayet keyifliyim reglide olmıcam mikrop kaptı desem cildime kremden baska bsy surmuorum günde 2-3 defa yüzümü yıkıyorum titizimdir aman neyse
hava istanbuld aharika kızlar bayramda da güzel olursa güzel bir istanbul turu beni ve kocamı beklıyorum bayramın ilk açılışını büyük ada da yapmaı planlıyorum belki giz i görürüm

sonra aaa giz nbr ben nena derim
beyaz mobilyalara gelince incicicegim al bendende okadar tozun alası yatak odamda hafta içide temzlık yapamıyorum cok yorgun oluyorum pazardan pazara derin temizliğe girişiyorum eşimde sinüzit bend eastım off bıktım cam kapıda acmıorum ama her yer toz pazar günü kadın cagrcam sıkı bir bayram temizliğine ihtycm var
bide kızlar siz benim evi görmemiştiniz dimi ıhmal ettım cekım paylaşimda mutfak halım krem rengydi beyaza yakın butun leke oldu kaldırdım halısız mutfgm halı koymayıda düşünmüyorum sinirlerm bpzuldu ya