- 25 Nisan 2013
- 11.575
- 9.388
- 448
Bende 20. sayfaya kadar okudum bugün.
En komiği şuydu. Ofiste sesli gülmemek için ağzımı tuttum.
Çatlayaraktan okudum hepsini valla
Bu da benden olsun;
İçki seven ve çok içen biri diilimdir.Bu yaz tatilinde oteldeyiz,bi akşam 2 bira 2 kokteyl içtim.
Sonra baş dönmesi ve saçmalamalar eşliğinde odamıza çıktık.Eşim o halimle gırgır geçti onu hatırlıyorum.Sonra,
Neyse gittik yattık.Gecenin bi yarısı yatağımızda sıcak bi ıslaklık var
Ben bi telaşla fırladım yerimden,bi de ne göreyim.Eşimin üzeri de dahil bütün yatağa sulama yapmışım
Eşimi uyandırdım "kaaaalk altıma yapmışım,sen de ıslaksın!!"
Henüz uyur vaziyette olduğu için kalkamadı yatağın en kenarına gitti kıvrılıp yattı.Ağzından çıkan laf aynen şu;
"kaç kere dedim sana yatağın ortasında yatma diye"
Öyle bi söyledi ki sanki hergün yatağın ortasında yatıp altıma yapıyorum
Şimdi bira içileceği zaman "altına muşamba sereyim mi " dior aklı sıra dalga geçior benlen
En komiği şuydu. Ofiste sesli gülmemek için ağzımı tuttum.
Çatlayaraktan okudum hepsini valla
Bu da benden olsun;
İçki seven ve çok içen biri diilimdir.Bu yaz tatilinde oteldeyiz,bi akşam 2 bira 2 kokteyl içtim.
Sonra baş dönmesi ve saçmalamalar eşliğinde odamıza çıktık.Eşim o halimle gırgır geçti onu hatırlıyorum.Sonra,
Neyse gittik yattık.Gecenin bi yarısı yatağımızda sıcak bi ıslaklık var
Ben bi telaşla fırladım yerimden,bi de ne göreyim.Eşimin üzeri de dahil bütün yatağa sulama yapmışım
Eşimi uyandırdım "kaaaalk altıma yapmışım,sen de ıslaksın!!"
Henüz uyur vaziyette olduğu için kalkamadı yatağın en kenarına gitti kıvrılıp yattı.Ağzından çıkan laf aynen şu;
"kaç kere dedim sana yatağın ortasında yatma diye"
Öyle bi söyledi ki sanki hergün yatağın ortasında yatıp altıma yapıyorum
Şimdi bira içileceği zaman "altına muşamba sereyim mi " dior aklı sıra dalga geçior benlen