• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

tünaydınlar :3:

eşyalar hazır bu akşam annemlere gidiyoruz. pazartesi de afyona. ortalığı toparladım biraz. ama bayram temizliği falan yapmadım. nasılsa 10 gün yokuz gene toz olucak gelince yaparım dip köşe dedim :))

Kızlar kızlar bende facebooka dün akşam düğünümün fotolarını yükledim maşallah 87 tane foto var. Görenler görmeyenlere göstersin.:9:

Canım mahsuru yoksa ben de senin resimlerini görmek istiyorum faceden ekleyebilir miyim?

şimdiden hepinize iyi bayramlar fıstıklar... tatilde girmeye fırsatım olmaz... hepiciğinizi öpüyorum görüşürüz :54:

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hamileyim. Bu ay bebeğimiz olsun istedik rabbim nasip etti. 4 haftalık olmuş. Çok karışık duygular içerisindeyim. Şaşkınım.

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hamileyim. Bu ay bebeğimiz olsun istedik rabbim nasip etti. 4 haftalık olmuş. Çok karışık duygular içerisindeyim. Şaşkınım.

yaşasıııııııınnnnnnn:46::46::52::52: tebrik ederim canım benim çok sevindim,gözünüz aydın.gönlünüze göre vermiş Allah,inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alır çok güzel bir hamilelik geçirirsin:16:

yaşasıııııııınnnnnnn:46::46::52::52: tebrik ederim canım benim çok sevindim,gözünüz aydın.gönlünüze göre vermiş Allah,inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alır çok güzel bir hamilelik geçirirsin:16:

Çokkk sağol canım benim. Aminnnn.

canım tebrik ederim hayırlı olsun istediğiniz zaman bebişinizin gelmesi çok güzel olmuş minik bebiş sağlıkcakla kucağınıza gelsin inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım tebrik ederim hayırlı olsun istediğiniz zaman bebişinizin gelmesi çok güzel olmuş minik bebiş sağlıkcakla kucağınıza gelsin inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Çok sağol canım. Şimdi merci ve senle birlikte şafak sayacağım bende :46:hepimiz için hayırlısıyla geçsin zaman.

Stanki nasıll mutlu oldum.Allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsınn inşallah :emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Back
X