- 25 Nisan 2013
- 11.573
- 9.387
- 448
Gunaydinlarrr yoldayiz evimize gidiyoruz.
Tatiliniz nasil gecti?
Lovelym mtfagina bayildim. Cok guzel. Akvaryumda yakismis oraya:)))
Gelinlikler denenmeye baslanmis oyyy ne guzel heycanlar.
Bebisle dugunde ayni gunmus hayirlisiyla. Topik cifte heycan yasicak:)))
Canım çok teşekkür ederim. Ay evet bebişle düğün aynı güne denk geliyormuş. Bizim bu çifte heyecana kalbimiz nasıl dayanacak bilmiyorum artık. Biri sağlıkla dünyaya merhaba diyecek, Mercim güle oynaya gelin olacak inş.
Günaydın kızlar, bizde aile arasında nişan törenimizi yaptık geçtiğimiz hafta sonu. Her şey çok güzeldi.Biz de isteme-nişan bir arada yapıldı, damat beye tuzlu kahve ikram edildi ve kahve içildi.
Aslında 16 Kasımda düşünüyorduk ama sevgilimin izin meselesi yüzünden hemen daha küçük bir şeyler yaptık bayram tatilinde. Profilimde paylaştığım elbisemi giyinmedim çünkü çok koşturmacalı ve küçük bir tören olduğu için abartılı geldi. Hemen albümünde fotoğraf paylaşacağım elimde olanlardan. Bunu da atlattık çok şükür.
Lovely, mutafağına bayıldım bu arada. Gerçekten karmaşık olmayan ve düzenli bir mutfak, çok ferah gözüküyor.
Musss canım tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. Fotoğraflara daha bakmaya vaktim olmadı ama eminim çok güzel olmuşsundur. Pzts olduğundan yoğunum. Biraz öncede cevap vericem diye girdim olmadı.
lovely canım mutfağın çok güzel. mutlulukla güzel yemekler pişirin
Duyguşum kıyamam sana ya çok üzülüyorum durumunuza. Hallolsun artık ya çok uzun sürdü.