Sağolun canlarım şimdi arkadaşım diş doktoru arkadaşını aradı. Apranax Fort ya da Cataflam içsin midesinde problem yoksa demiş. Bende hemen eczaneye koştum. Cataflam bulamazmışım artık Apranax Fort verdi bende gitmeden bir araştırdım ilaçları okudum öyle gittim her zamanki gibi araştırmacı kişiliğim allah kahretsin.

Geldim içtim şimdi 5 dk. oluyor bakalım 15 dakikada etki ettiğini söyleyenler var bekliyorum. Sabahta ofiste kahvaltı yaptım yarım gevrekle peynir yedim iki bardakta ılık çay içmiştim dokunmasın diye. Yani yedim de üstüne içtim bu ikincisini.
Gelin mevlüdüne gelince ben arkası kuyruklu beyaz uzun bir elbise giyeceğim, bel bölgesinde taşları olan yine gelinliğime benzer yani. Ama bu düz kesim iniyor, kabarık değil. Fotolardan görürsünüz yine.
Hediye olarakta kavonozlar yapıyoruz, etiketleri yine tasarlandı. İçine çikolatalı şekerlerden koyulacak. Ben kavonozlarımı düğünde kullanamadım. Biz Koza Davetiye'den nikah şekerleri yaptırdık ve acayip beğenildi. Mutfak resimlerinde dolabımda var hatta ama çok net çıkmamış. Bademli şerbetler dağıtılacak.
Bu arada şalvar olmaz kızlar beyaz giymelisiniz gelin mevlüdü olduğu için beyaz olmalı elbiseniz. Ya gelinlik ya da gelinliğe benzer bir elbise giyiliyor.