toplu alıntı yapmaı bilmedigimden hepinize bu şekilde cvp vereceğim
öhöm öhöm şimdi
bende çok özledim topiğimi hepinzi öksüz bıraktım bileyrum ama işler hafifler hafiflemez celdum...
lovelylcim güzel arkidişkom ne kadr güzel olmuştur fasıllı kutlama ben ne cok severım fasılı bir bilsen ama nişandan bu yana hiççç gitmedim insanın öncelikleri oluo aman oraya buraya masraf yapmayım diyorsun kalıo öle şimdi kocişkomun dogum gunu gelıo hedıyesını aralık sonu gibi alıcam ve bende ona evde sürpriz hazırlamayı düşünüyorum başbaşa romantik olur bide fasıl cdsi alırım allahhh vur kadehleri usta taktaktakkkk gaza geldim heee beni eskilere götürdün
bissürüde hediyen mi oldu vayyyyy çok çok sevndm ii günlerde kullan hepsni

lovelyli seninde mi banyo aynan yok

valla koçtaşa falan baktım dümdüz ayna onlar çok içime sinmedi 1 tane begendm az önce onada pazar günü gidip yakından bakıcam cok guzelse eger alıcam 70tl fiyatı var 35 verip istemedgmi alana kadar 70 verir istedgmi kulanırım yani nolmuş...
sıra geldi mevlüde senin güünün güzel geçtiyse gerçi sıkıldım demişsin ona sıkılma duadır en nihayetinde alışık olmadgından ötürü kasmıştır seni mesela ben her daraldıgımda içim sıkıldgnda eşime yada babaneme derim bana biraz okuyun beni manevi olarak rahatlatır tabi kişiye göre değişir sende sıkılmışsın olablr yadırgamamak lazım neyse kayınvalıdecıgın ayıptr sorması neden 2 gün önceden haber vermiş çok merak ettm herkes öbürüne gitmiş aman neyse senın ıcın daha ıyı cok kalabalık olmaması banada taş çatlasın 20 kişi bile gelmez sadece teyze hala falan cagırıcam konu komsuya gerek yok
bedir34 evet haklısın zamnla ev doluyo ister istemez ama bnm eksıklerım çok lazım olan eksıkler banyo aynasız olurmu ya makyaj yapamıyrm yatak odamda yapmaı sevmıorum ama mecburen orda yapıyorum
incicicegimmmm kuşum bak arkdsn ne dusunceli papates sogan zımbırtısı almıs sana bende kendıme alıcam PAPATESSSS SOGANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN sepeti tırırırırırımmmmmmm