- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- 398
Nenacım teşekkür ediyorum, evet sağlık gibisi yok. Sürekli Apranax Ford'la dolaşıyorum. Kaç gecedir uykudan uyandırtıyor ağrım. Dün gece yine uyandıracak mutfağa koşturtacak diye suyumu ilacımı bardağımı yanıma hazırladım koydum bu seferde ağrımadı. Neyseki bu akşam sorun çözülecek inş. Artık diş fırçasıyla diş macunu taşımaya başladım çantamda. 2 kere fırçalama yetmiyor. Ofiste sürekli tatlı söylüyoruz dışardan bundan sonra yedikten sonra fırçalayacağım hemen.
Portakal ağacının kitabını almaya karar verdim. Pratik olmak zorundayım ellerim batık bilgisayardan iki de bir tarif bakamam. Ana yemeklerin hepsi birbirine benziyor zaten basitte ben farklı lezzetlerde denemek istiyorum o nedenle iki kitap arasında kaldım. Biri ödül almış diğeri ise internetin fenomeni olmuş. Karar veremedim. Ahhh benim Arda'm bir kitap çıkaraydı onunkini alırdım da maalesef aradım taradım çıkarmamış.
dikkat et cnm apranax bagıslık yapmasn dıkkat et sonra bı ıse yaramamaya baslıo tatlım...
bende de degısık tarfler var çin mutfagı ve balkan mutfagı ılgı alanım balkanlıyım ya ondandır
gecen c.tesi misafirlerm vardı fırında bir tavuk but yapmışım baya baya şezeetlydi tarfi kafamdan uydrdm herkes bayıldı püf noktası ne die soruolardı söledim tabiki