- 25 Nisan 2013
- 11.562
- 9.381
- 448
klasik ilgisizlikler canım ya.. fotoğrafçı diyorum ben anlamam sen bilirsin ne gerek var fotografa o kadar para vermeye ya diyo. canlı müzik diyorum dur daha diğer şeyleri bi halledelim ona bakarız diyo. genel bi ilgisizlik hali var hem olaylara hem de bana karşı. neyin var diyorum yokki bişeyim diyo. kanka gibi takılıyoruz bu aralar anlayın işte :44:
Mercim çok normal inanki... Bende aynı şeyleri yaşadım. Benim son 1 ay kala düğün yerim ayarlandı. Annemler devralmasaydı yemekli düğünüm falan olamayacaktı. Bizimkiler madem herkesi karşılamaya gücünüz yetmiyor yarı yarıya yapalım dediler çünkü baktılar ben gelinliğimi sadece nikah sırasında giyicem, tadını çıkaramayacağım içimde kalacak diye dayım ve annem işe el attı. Bende fotoğrafçı diyordum "ayarlarız, yaparız" diyordu hep eşim o konularda ama kına gecesiymiş, düğün alışverişiymiş o konularda da haklarını yiyemem herşeyim çok önce alındı kondu kenara. Ha bu da iyi birşey mi bence değil ama ben ev telaşesi yerleşme olacak bir de bunlar için koşturmayalım demiştim ondan böyle erken halletmiştik.