- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- 398
işte nişanlımda senin gibi asla birini sevmediyse sevmek için uğraşmaz ben uğraşırım didinirim sevmeye çalışırım bakarım fakrlı bir açıdan ben mecburum nişanlımda sinirli bende gergin olursam yürümez o yüzden alttan alır sakinliği sukuneti korur yeri gelince yapıştırrım nişanlım korkuyor hiç olmadık bir anda delirrrim bende
asla asla tahmin edemiyor birden bir patlıyorum yerle yeksan oluyor
hani senle eve gidelim görüşcez diyen annneler varya herhalde ben öyleyim sinirimi sonrada ilk anki gibi yaşarım ben ama içime atarım etrafa sahte gülerim buda var
geçen çok üzüldüm 2 3 gün önce kırdı beni bende iskeledeyim hep tanıdıklar var nişanlımda yanımda bana öyle kötü şeler sölediki ki küfür gibi geldi ne dediyse küfür gibi geldi hani küfür olsa iyidi o derece şu anda hatırlamıyorum onun dediklerini
ama ben o an gözlerimden yaşlar geldi birkaç damla gülmeye kahkahalar atmaya başladım öyle korktu ki sarıldı ağla ağla ne olur affet gizem ağla yalvarrrım böyle yapma kitlenceksin dedi ben deli gibi gülüyorum kenafir minik gözlü benmiyim ahahahaha bakkk bakk kgözlerime diye gülüyorummmmm ama ne gülmekbir yandan yaşlar akıyor bir yandan çılgın gibi güldüm sonra yatıştım
o an dedim gizem yükleme kendine atma içine die işte o gün kesin delirdim :)))))) ama kendimi ayağa kaldırmak kolay uyuduğum anda siliyorum bak mesela o günden kalan şey kenafir minik gözlü oldu yılan gözüde olabilir bana böyle şeyler söyledi gerzek
evet lovelym aynen böyle söyledi vallla ben büyük şok yaşadım kaldım böyle üstelik ne olduğunu hatırlayamıyorumnaptım acaba diyorum bir düşüneyim cidden siliyorum hafızamı hep
işte böyle lovelm ben şu güne şu yaşıma kadar öyle birşey görmedim duymadım hani dedim adamın bu bana yaklaşımı benim sebep olduğum birşeyimi dedim
sonra o gün çok erken uydum üzüntüden vapurdaykende uyudum onlada hiçbirşey olmamaış gibiyiz biz asla küsüp günlerce aramayan çift değiliz
sabah mail attı üstüme bazen geliyorsun ben üzülüyorum sonra bir kelime söylüyorum sen dağılıyorsun ben herşeyi bırakıp seni üzdüm diye üzülüyorum diyordu
öyle oda bende hataları anlıyoruz ama ben şunu söliyim nişanlandan sonra gergin günlerimiz oldu asla yansıtmıyorum ben çok iyimserim ama sevgilikten farklıymış nişanlılık cidden
öyle söyledi o an içim çok parçalandı çok dağıldım dedim gülerken küfür et ne olur küfür ette bende delireyim diye küfür etse böyle kahrolmazdım söyle ağzınadan pis kelime çıksın en azından senden nefret ederim dedim çok üzüldüm o anlarda ama sonra hemen toplaıdm kendimi canım
pek sorun anlatmıyorum ben çünkü sorun oluyor o an oluyor sonra hafızam hep kötü şeleri silip iyilikleri hatırlıyor böyle iyileştiriyorum kendimi onu ama bazen yoruluyorum
gizosum enişte ne demiş öyleeeee ben böyle
sende bnm gıbısn bızım küslüğmz cok kısa sürer birimz mutlaka alttan alıyoruz mecbur oyle olmak zorunda helekı evlennce kat kat daha alttan almak zorunda kalıo bı taraf yoks kanlı bıcaklı olunur mazallah