- 22 Mart 2010
- 3.232
- 161
- 163
Kızlar kayınvalideme gitmiyordum ben o günden beri. O günün akşamı ben eve gelmiyorum anneme gidip biraz dertleşmeye ihtiyacım var sende annene git, gitmişken unuttuğun evin anahtarını da alırsın dedim. Biliyordum bizimki gittiğinde konuşacağını. Bizimki annesine gitti o akşam konuşmuş gelmiş eve. Bende evdeydim o geldiğinde ama tek kelime sormadım. Maçı varmış zaten o gün akşam 23:00 gibi hazırlandı gitmeye benden yaşlar süzüldü çok mutsuzdum gördü beni öyle tek kelime etmedi kapattı kapıyı gitti. Eve geldiğinde saat yarıma geliyordu ben koltuğun üzerinde uyuya kalmışım yaşlarda kurumuş yüzümde suratım gerilmiş. Sarılmasıyla uyandım. Aklım hep sende kaldı aşkım dedi. Ben gene konuşmadım. Gittim yattım. Ertesi gün anlattı durumu. Konuşmuş ailesiyle yaptıklarınız bizim huzurumuzu kaçırıyor diye. Annesi bebek doğmuş, ölüm olsa nasıl gidilecek bu da öyle zaten 10 dakika durdum demiş. Biz işte o günden sonra hiç gelip gitmedik, hiçte telefonda konuşmadık. E... de bir kaç kere yalnız gitti geldi. Herhalde anladılar ki bugün kayınpederim aradı. Güzel gelinim özlettiniz, akşam bize bekliyoruz dedi. Babacım çok yorgun oluyoruz dedim. E...'le bir konuşayım bakarız dedim. O da kapatmadan önce sen hiç bir şey için kendini üzme tamam mı kızım dedi. Muhtemelen anlattılar ona kırgınlığımı. Kayınpederim bana çok düşkündür çünkü. Her neyse sonuç itibariyle onun hatrına bu akşam gidecektim ama biraz önce eşimi aramış annene sormadan Lovely'i aradım oğlum ama annen bu akşam bilmem ne teyzenlere gidecekmiş oturmaya çok ayıp olacak şimdi ama başka akşam gelin demiş. Bende tam bizimkini aramıştım ve canım ben gitmek istemiyorum demiştim onun üzerine o da böyle söyleyince bir mutlu oldum ki anlatamam. Niye bilmiyorum ama huyum böyle soğudum mu soğuyorum ben. Haksızlığa, yanlışa tahammül edemiyorum. Herkesin düşünceli, duyarlı olmasını istiyorum çünkü ben çok düşünüyorum herkesi. Aman rahatsızlık vermeyim, aman yük olmayım, aman kırmayım... Hep böyle bir yapım var sonuç itibariyle karşımdakinin de böyle olmasını istiyorum olmadıkları zaman o insanlar çok küçülüyor gözümde. Huyum kurusun!!! Neyse böyle işte kızlar size anlatma ihtiyacı hissettim son gelişmeleri. Uzun oldu galiba biraz kusura bakmayın.
inşallah en kısa zamanda geçer aranızdaki soğukluk canım ya eminim eşin de üzülüyodur bu duruma ama kayınvaliden de sana düşkün bildiğim kadarıyla ve mutlaka senin gönlünü alacak bişeyler yapacaktır. neyse iyi denk gelmiş onların da biyere gitmeleri çünkü senin kırgınlığının geçmesi için biraz daha zamana ihtiyacın var. zamanla herşey düzelecektir