- 25 Nisan 2013
- 11.556
- 9.372
- 448
kızlar eşim haftaya c.tesi ameliyat oluyor 10 gün raporlu olucak bende en gec haftaya cumaya kadar calısıtyorum yerıme bırını bulucaklar istifa ettim onmzdekı haftadan sonra 4-5 ay evde oturma kararı aldm kpssye agrlık verıcem ozel sektor bana gore degıl cok bsy kazanmıyorum maasıma zam yapmadılar ve bazı nedenlerden ötürü istifa ettim...
eşimin şirket pcsinden fırsat buldukca grerım ama eşim işbaşı yaptgnda anca aksamları grebılıcem o sebepten hepınızı ozlıcem sımdıden söylim dedim canlarım![]()
Canım eşin neden ameliyat oluyor? Önemli bir şey yok dimi? Senin içinde hayırlısı olsun. Bende kpss istiyorum ama bu iş temposunda çalışacak vaktim yok. Ayrıca ne güzel senin istifa etme şansın var benim öyle bir şansım yok. Çünkü eşimin aldığı maaşla hem ev kirası ödeyip hemde geçinemeyiz. O yüzden kendi evimiz olana kadar çalışmak zorundayım ben. Olurda eşim işinde yükselirse ki böyle bir hakkı ve şansı var 1.5 seneyi doldurduktan sonra inşallah o zaman bende çalışmaya ara verip bebeğimi büyütebilirim. Benim annem ve babam devlet memuru oldukları için ben hep kreşlerde ve etütlerde büyüdüm, kendi çocuğumda öyle büyüsün istemiyorum.
Son düzenleme: