canlarım anca gelebildim işler bitmedi bugün bi türlü.
gizcim soruna hemen cevap veriyorum eve lovelynin de dediği gibi voyage ların içinde en iyisi belek. ben hem sorguna hem belek e gitmiş biri olarak belek i tek geçerim. ama bu hiçbir zaman sorgun un iyi olmadığı anlamına gelmez. sorgun da da muhteşem bi balayı geçirebilirsiniz titanic e on basar bana göre. giderseniz zaten a la cart ları falan görünce ne dediğimi çok iyi anlıcaksın. ana restorantın kalabalığından uzakta başbaşa yemek yiceksiniz ne güzel. tabi açık büfe yemek isterseniz de çocukların giremediği restorantları var. çocukların alınmadığı iskelesi ,havuzu var.
ayyy çocuk düşmanı gibi hissettim birden kendimi kınıyorumama napıyım ben balayında romantizmin ortasında etrafta çığlık atıp ordan oraya koşuşan çocuklar istemezdim
bizde eğer kendimize uygun bi yurtdışı turu bulamazsak voyage belek düşünüyoruz, nişanlım max royal e de bakalım dedi ama o itici geldi bana :44:
öyle kafam karışık ki mercicim nişanlım istediğin olsun diyor ama maddiyatı düşünmeye başladım cornelia diamond da voyage belek ile aynı ama bir yanım doğa ile iç içe die voyage sorgun tercih edeceğim gibi geliyor bakalım
clubb odası ayrımını anlamadım sadece club odası kara tarafı ve deniz tarafı odaları var onu ets ye soracağım sen biliyorsan yanıtlarmısın
çocuk düşmanı demeyelimde çocuklala uğraşıyorsun diye çocuklardan usanmış olabilirsin
beğendiğine ve tavsiye ettiğine teşekkür ederim canım inşallah bakacağız birini seçeceğiz erken rezerve var haberin olsun